Een cruise is voor veel mensen de perfecte vakantie omdat je zo veel of zo weinig kunt doen als je wilt. Of je nu een adrenalinejunk bent, een bankhanger of een beetje van beide, er is iets te vinden voor alle leeftijden en alle voorkeuren.

Er zijn zoveel redenen om te cruisen als verschillende typen cruises die worden aangeboden. Van de ‘weekje er tussenuit’ tot de wereldreis van je dromen, een cruise vakantie helpt je gebieden overal ter wereld te ontdekken in comfort en betaalbare luxe.

De beste cruise vakantie vinden

Check Cruisereizen om de beste cruise vakantie deal te vinden. Je kunt daar alle verschillende cruise reizen met elkaar vergelijken en dus de voordeligste aanbieding vinden.

1. Cruise Variëteit

Aan boord zijn er verschillende activiteiten. Afhankelijk waar je zin in hebt kan je aan alles mee doen, of aan niks. Het mooie aan cruisevakanties is, dat iedereen in jouw groep zich kan vermaken, en je toch samen een fantastische vakantie kan beleven. De kinderen maken nieuwe vriendjes aan boord, en nemen deel aan leuke en leerzame activiteiten, terwijl de ouders ontspannen bij het zwembad, een nieuwe hobby leren of naar het casino gaan.

2. Cruise met Mensen

cruise vakantie eten

Spendeer tijd met je gezin, deel een intieme romantische getaway met de liefde van je leven of ontmoet nieuwe mensen om een cruise met gedeelde interesses. Je kan je cruise kiezen gebaseerd op het soort mensen waarmee je het schip wilt delen. Je kunt kiezen voor een volwassencruise, cruise met intentie of seniorencruise! Er zijn ook cruises waar iedereen welkom is, kies de cruise die aan jouw criteria voldoet.

3. Cruise Waarde

De maaltijden en bijna alle activiteiten aan boord zijn in de prijs inbegrepen. Hierdoor kan je gemakkelijk een budget opzijzetten voor alcoholische dranken, (sommige luxe cruiseschepen serveren gratis alcohol), dineren in alternatieve restaurants, spa behandelingen en excursies aan wal. Je kan de hele dag genieten zonder ineens over je budget heen te gaan.

4. Cruise Tevredenheid

Cruisepassagiers zijn de meest gelukkige vakantiegangers en er zijn veel mensen die ervoor kiezen om elke keer te cruisen als ze op vakantie gaan. Klanttevredenheid van cruisepassagiers ligt vaak boven de 90%. De laatste 15 jaar is er een revolutie op komst bij cruiseschepen waardoor er veel meer flexibiliteit en variëteit aan passagiers wordt aangeboden. Hierdoor blijven jij en je groep ge-entertaint.

5. Cruise Dineren

cruise vakantie eten

Cruises staan bekend om de heerlijke eetmogelijkheden. Er kan gratis worden gegeten in het hoofdrestaurant en bij de buffetten. Daarnaast worden er door steeds meer cruisemaatschappijen andere opties geboden in de vorm van alternatieve restaurants. Van wereldberoemde chefs tot steakhouses, elke smaak, gelegenheid en budget wordt tijdens de cruise op haar wenken bediend. En dat is alleen nog maar aan boord! Elke haven die je aandoet zal je verwelkomen met een heerlijk culinair palet, dus als je een foodie bent, zal bij de gedachte aan cruisen het water je zeker in de mond lopen.

6. Cruise Avontuur

amalfi kust

Bekijk orca’s op Antarctica, ga afdingen op een Marokkaanse soek of ontdek de cultuur van het oude Egypte – cruisevakanties nemen je ver van het gebaande pad naar ’s werelds meest exotische en intrigerende bestemmingen. Als je echt op avontuur wilt maar ook houdt van comfort dan is een expeditie-cruise echt iets voor jou.

7. Cruise Romantiek

Of je er nu voor kiest om te trouwen met je familie en vrienden samen op de cruisevakantie van je leven, of je huwelijk wilt vieren met een huwelijksreis op een cruiseschip, het is de fantasie waarover gedroomd wordt. Een wereld weg van het dagelijks leven, je wordt vorstelijk verzorgt en verwend, zodat je al je aandacht bij je geliefde kan houden.

8. Cruise Gemak

cruise schip

Op een cruise kan je verre bestemmingen waar je altijd al van droomde bezoeken, met het comfort en gemak van luxe aan boord, terwijl je tussen verschillende havens reist. Sommige mensen genieten het meest van het feit dat je maar een keer je bagage uit hoeft te pakken.

9. Cruise met een Groep

Een familiereünie of ontmoeting met oude vrienden is nog bijzonderder op een cruise. Groepsvakanties aan boord van een cruiseschip zijn fantastisch omdat er genoeg variatie is in de activiteiten en het entertainment wat aan de deelnemers van jouw groep geboden wordt. De herinneringen die je samen deelt aan boord, en gedurende de dagen dat je aanmeert zullen je altijd bij blijven.

10. Cruise Comfort

cruise vakantie comfort

Als je alle landen zou willen aandoen, alsmede de verschillende steden die bezocht worden tijdens een cruisevakantie, zou je of de hele tijd moeten vliegen, of met een bus op vakantie gaan. Daarnaast zou je de hele tijd je bagage moeten inpakken en uitpakken, minder eetruimte hebben, geen spa om te relaxen tussen de bestemmingen, minder keuze in restaurants, entertainment, verrijkingsprogramma’s en bovendien, het comfort van een heerlijk bed om iedere nacht in neer te strijken.

Laat een reactie achter