We willen allemaal succes, wat succes ook voor jou mag betekenen, maar we weten allemaal dat grote doelen voltooien best pittig is. Essentieel voor succes blijkt vooral constante actie, oftewel langdurige productiviteit.

Om je vooruit te helpen hebben we hier drie experimenten die je helpen bij het worden van een productiever persoon!

3. Denk groter

Als jouw doel 2000 euro netto per maand verdienen is, dan zul jij dat bereiken. Je zult alles in werking stellen om dat te voor elkaar te krijgen, en het zal je lukken ook. Maar wat als je 5000 euro per maand wil verdienen? Dan gaat je hersenpan flink kraken! Hoe kom je in vredesnaam aan 5000 euro per maand?! Dat is 60.000 euro per jaar, ongeveer een goede 100.000 euro bruto”. Je zult een aanzienlijk productiever persoon moeten worden. Om dit soort bedragen naar binnen te harken zul je dus aanzienlijk groter moeten denken. En zodra je the bigger picture hebt begrepen, kun je aan de slag met doen wat nodig is om die geldstromen in werking te zetten. Het begint allemaal met je mindset!

2. Minder uren op je smartphone

Leg je telefoon vaker weg. Dit klinkt nogal kinderachtig, maar uit onderzoek blijkt dat mensen anno 2019 tussen de 20 en 35 uur per WEEK naar hun smartphone zitten te staren.

mensen op smartphone

1. Ontwikkel een nieuwe ochtendroutine

Een goed begin is het halve werk, zeggen ze altijd. Dit cliché blijkt echter meer dan waar te zijn als je de dag productief wil beginnen. Het begint zelfs al de dag ervoor door vroeger naar bed te gaan. Zet bijvoorbeeld je wekker om 06.00 en bewaar dit uurtje puur en alleen voor je ochtendroutine. Een sterk voorbeeld: stap direct bij de wekker uit bed, niet meer snoozen. Daarna maak je direct je bed op en neem je een koude douche. Je mediteert vervolgens 10 minuten en gaat ook uitgebreid rekken en strekken. Hierna maak je een to-do-list voor de dag. Ik garandeer dat je op deze manier vele malen frisser en productiever je werkdag begint!

We zijn helaas niet allemaal Dan Bilzerian en zullen gewoon elke dag aan de slag moeten voor onze centen. Met deze gouden tips kom je ongetwijfeld een stap verder bij het behalen van je doelen. Succes!

Laat een reactie achter