Het voorzien van toegang aan rolstoelgebruikers stopt niet bij een oprijplank aan de voorkant van het gebouw, of bij een aantal invalidenparkeerplaatsen, je zou ervoor moeten zorgen dat het gehele bedrijf bereikbaar is voor rolstoelers.

Een platformlift is meestal een van de meest toegankelijke oplossingen die vandaag de dag beschikbaar is. Ze helpen mindervaliden om veilig tussen verdiepingen te bewegen.

Naast het helpen van gehandicapte klanten om alle verdiepingen te bereiken, zorgt een lift er ook voor dat jouw gebouw in overeenstemming is met de wettelijke bepalingen. Lees ook eens de andere voordelen voor een platformlift in jouw bedrijf:

1. Efficiënt

platformlift wit

Een platformlift is ontworpen om grote hoeveelheden gewicht te verplaatsen zonder verlies in snelheid, of veiligheid voor de gebruikers.

Hoewel ze normaal gesproken groter zijn dan standaard liften, zijn de liften niet langzamer, en ook niet duurder. Een platform lift is zelfs makkelijk te onderhouden vanwege het enkele fase stroomverbruik.

2. Veilig

platformlift zilver

Het risico op ongevallen is met een platformlift veel kleiner omdat mensen niet uit een rolstoel hoeven te stappen.

Een platformlift is een veilige manier om tussen twee verdiepingen te bewegen, vrienden en familie kunnen met een gerust hard een gehandicapte de lift laten gebruiken.

3. Geeft klanten en bezoekers toegang

Een groot voordeel van een platformlift, is dat het jouw klanten of bezoekers gemakkelijk tussen verschillende verdiepingen laat bewegen, en daarmee van het gehele bedrijf gebruik laat maken.

Door een platformlift te installeren toon je aan dat je geeft om je klanten, en dat je er zorg voor wilt dragen dat iedereen van jouw bedrijf kan genieten. Je voorziet in voorzieningen voor mensen die gehandicapt zijn, dit zendt positieve signalen naar klanten.

Laat een reactie achter