De tuin is voor veel mensen een plek waar zij heerlijk tot rust komen. ‘s Avonds gaan veel mensen graag nog in de tuin zitten met een borrel, of zij ontwaken graag in de tuin met een kop koffie. De tuin is een plek waar je in de zomer heerlijk kunt eten en waar de kinderen rondspelen. Het is een verlengstuk van het huis. De tuin mag dan ook wel de nodige luxe kennen. Deze luxe dingen wil jij zeker niet missen in je tuin.

1. Jacuzzi

jacuzzi

Veel mensen zien zwemmen en water als iets dat alleen op vakantie gedaan wordt. Dat is zonde, want een jacuzzi of zwembad is heel gemakkelijk in de eigen tuin te plaatsen. Laten we beginnen met een jacuzzi. Dit mag dan wel wat kosten en de startprijs is dan ook ongeveer €2000,-. Ze nemen relatief weinig ruimte in waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel iedere tuin. Zowel in de zomer als in de winter zijn ze erg bruikbaar, aangezien het warme water je toch wel warm houdt. Is een jacuzzi je nog te klein? Ga dan voor een zwembad. De meeste mensen zien een zwembad als iets dat alleen geschikt is voor een hele grote tuin. Dat is helemaal niet zo. Zwembaden kunnen al ingegraven worden vanaf een aantal vierkante meter. Daarnaast is het ook goed om te weten dat er zwembadoverkappingen bestaan. Die zorgen ervoor dat je ook op koude dagen heerlijk kunt zwemmen zonder kou te vatten.

2. Sauna

sauna handdoeken

Een sauna in de tuin heeft vele voordelen. Sauna’s hebben namelijk een ontspannende werking op het lichaam. In plaats van ‘s avonds op de bank te duiken en voor de televisie te gaan liggen, is het veel beter om even de sauna in te gaan. Zeker als je hard werkt of veel sport is dit ideaal. De sauna is ook een goed idee in de winter, wanneer het heel koud is.

3. Nieuwe parasol

loungeset tuin

Grote, luxe loungesets met een grote parasol zijn een echte must in een luxe tuin. Een parasol kopen kan je dan ook het beste via het internet doen. Aangezien ze vrij zwaar en groot zijn, is het makkelijker om het te laten leveren. Misschien wordt deze in de winter iets minder gebruikt dan in de zomer, het zorgt er wel voor dat jouw tuin een luxe uitstraling heeft. Ook is het leuk om bezoek in de tuin te kunnen ontvangen. Zij moeten dan natuurlijk wel fatsoenlijk kunnen zitten. Een loungeset is hier ideaal voor.

4. Barbecue

vlees op de barbecue

Wat mag er niet ontbreken bij een luxe loungeset? Juist, een grote barbecue. Zodra het weer het weer toelaat, gaat heel Nederland massaal barbecueën. Het is dan enorm leuk om een grote barbecue in de tuin te hebben staan. Niet alleen staat deze heel leuk, het is ook geweldig om met de hele familie of buurtgenoten te genieten van een lekker stuk vlees of groente in de tuin. Ga voor een grote, duurzame, elektrische barbecue. Geen rook, en de barbecue is ook nog eens snel opgewarmd.

Luxe

Een sauna, de verwarming van je jacuzzi en barbecue zijn energieslurpers. Ga energie vergelijken en vind zo het goedkoopste energiecontract. Zo bespaar je geld dat je weer kunt uitgeven aan nog meer luxe in jouw tuin. Maar ook de rest van het huis mag niet vergeten worden. Kijk hier hoe jij jouw woonkamer een luxe uitstraling geeft.

Laat een reactie achter