Een boeiend uitzicht is een zeer discriminerende factor in stedelijke gebieden waar “City View” vaak gelijk is aan muren en torens vlak voor je raam. Hier is een eerbetoon aan zeldzame hotels, die voortdurend hun gastkamer willen perfectioneren en dus ervoor willen zorgen dat de gasten de beste uitzicht hebben, ook al zijn ze midden in de stad. Hier is inspiratie voor alle reizigers die de gordijnen willen openen en niet tegen een muur aan willen kijken wanneer zij bijvoorbeeld in het centrum van New York zitten.

5. LondonHouse – Chicago

Chicago is al lang bekend om zijn prachtige architectuur: een mix van gotische, Georgiaans, modern en industrieel. Al die stijlen zullen voor je ogen samenkomen als je in je kamer in het LondonHouse komt. Het onlangs gerenoveerde gebouw ligt langs de Chicago River en biedt een adembenemend uitzicht op de stad van Michigan Avenue, het Wrigley-gebouw, de beruchte Marina City en nog veel meer – met daarbij nog jachten die voorbij varen. Als je het niet voor elkaar krijgt om een kamer te boeken, kan je tenminste naar het dak gaan om een drankje te drinken en om te genieten van een prachtig uitzicht.

4. Fairmont – San Francisco

Wereldberoemde Fairmont in San Francisco is de allereerste verblijf opgericht door Fairmont. Het is ook de historische plaats waar de Verenigde Naties in 1945 zijn opgericht. De pracht van dit luxe hotel boven Nob Hill, in combinatie met spectaculaire panorama’s van de stad en de baai, maakt het helemaal af. Dit is de enige plek in San Francisco waar de Fairmont een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Golden Gate Bridge, Alcatraz, het Financial District, Union Square en het hele centrum.

3. The Liberty Hotel – Boston

Het Liberty Hotel is rijk aan geschiedenis en vol met sierlijke architectuur. Het is centraal gelegen en op loopafstand van winkels, restaurants, Boston Common en nog veel meer. Voor degenen die niet bekend zijn met The Liberty, is het een van de enige gevangenissen omgezet in een boetiekhotel. De vroegere Charles Street-gevangenis is een nationaal historisch monument dat in 1851 is gebouwd. Dit zou reden moeten zijn voor een verblijf, maar we willen natuurlijk ook uitzicht hebben! Vanuit het raam van de kamer kan je genieten van de meest uitgestrekte uitzicht op de skyline van Boston, waaronder Beacon Hill en de Charles River. Niet heel verkeerd toch?

2. Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel – Los Angeles

Leef je ‘Pretty Woman’ fantasie uit in deze Four Seasons accommodatie, gelegen bovenop de wereldberoemde Rodeo Drive. Beverly Wilshire is sinds 1928 een oriëntatiepunt van geschiedenis en glamour. Geniet van de meest onvergetelijke panorama’s van Beverly Hills, Santa Monica en de Hollywood Hills. Geniet van luxe suites zoals de Veranda of Governor Suites en terrassen met 270 graden uitzicht op de stad Los Angeles.

1. W Hoboken – New Yersey

Hoboken, New Jersey is niet helemaal New York, maar op de oevers van de Hudson River vind je wel de mooiste panorama’s van Manhattan. De W Hoboken biedt een hip nachtleven en heerlijke diners, maar is het meest bekend om zijn uitzichten over het water en balkons. Hier in Manhattan spot je de mooiste zonsopgangen vanuit je kamer. Dit is ongetwijfeld de nummer 1 als het gaat om het hotel met de beste uitzicht in de VS.

Beoordeel dit artikel

Laat een reactie achter