Het beloofd wederom een hete zomer te worden. Wij hebben 5 geweldige boten voor je geselecteerd, waaronder de Italiaanse schoonheid: Invictus 320 GT. Wil je een van deze boten hieronder voor de start van het seizoen alvast even testen? Voor een proefvaart kun je o.a. terecht bij Klopwatersport.nl

1. Invictus 320 GT.

De GT 320 van Invictus is het formaat dat precies tussen haar zusters, de GT 370 en GT280 valt, en daarbij de predominante eigenschappen van beide combineert, ideaal voor mensen die niet willen compromiseren. De boot kan voorzien worden van een enkele motor, zoals de GT 280, maar het is ook de kleinste boot van de Invictus reeks die voorzien kan worden van een dubbele motor, zoals de GT 370. De GT 320 erf alle karakteristieke eigenschappen van de GT-reeks: het ontwerp, design, comfort en performance.   Rijke materialen en een sterk karakter, volumebalans en de elegante lijnen tonen de schoonheid in elk detail. De compacte afmetingen doen niet af aan de intentie om het typische luxegevoel van grotere boten te evenaren. De meest veeleisende booteigenaren zoeken stijl, comfort en performance, en de 320 GT biedt het allemaal. Daarnaast zijn de accessoires en uitrusting van de GT 320 aan te passen met het Atelier Invictus.

2. Brig 700 Navigator

De Navigator 700/730 gaat vooral om vrijheid, eropuit trekken en geniet van het water, veilig en in stijl. Met een fantastisch platform voor alle watersporten: wakeboarden, waterskiën, duiken en vissen, heb je de mogelijkheid om de kust te verkennen, en verborgen grotten en geheime stranden aan te doen.

De stevige constructie en zitplaatsen bieden het toppunt van veiligheid en stabiliteit wanneer de limiet opgezocht wordt. De Navigator 700 kan voorzien worden van een buitenboordmotor met een vermogen van maximaal 150 pk, of met een duaal systeem met een totaalvermogen van 225 pk.

3. Grand 650L Golden Line

De Golden Line G650 is een nieuwe, adembenemend ontwerp van Grand. Het is een nieuw en uniek concept van een rigid rubberboot, met een aantal fantastische ideeën en eigenschappen die dit model een opmerkelijke verschijning maken in de vaarwereld.

4. Galeon 660 Flybridge Yacht

Galeon begint een van de meest vruchtbare en innovatieve botenbouwers te worden, met haar alsmaar groeiende derde generatie reeks. De nieuwe binnenkomer is de 660 FLY, voornamelijk gebaseerd op de Galeon 640 FLY maar met voldoende updates en veranderingen om er een nieuwe modelnaam op te plakken. Het hoekige ontwerp van het exterieur past goed bij de rest van de Galeon reeks, ramen en bovenlichten voorzien de boot van voldoende licht en een verwelkomend interieur.

5. VanVossen tender 888 (sport)

Afbeeldingsresultaat voor VanVossen tender 888 (sport)

De VanVossenTender 888 CT is een zeer ruime klassieke tender. Met een lengte van 8,88 meter biedt deze aluminium Classic Tender zitplaats voor tien tot twaalf personen. Aan boord van deze aluminium open boot vindt u twee leefgedeelten: een rondzit voorin en een ruime rondzit achterin.

Laat een reactie achter