In deze 5 droomvilla’s vier je vakantie als een wereldster

Op vakantie als een superster? In deze vakantiehuizen is het mogelijk! HomeToGo, ‘s wereld grootste zoekmachine voor vakantiehuizen, heeft een aantal luxueuze vakantiewoningen op een rijtje gezet waar onlangs nog wereldsterren verbleven. Een penthouse in Miami Beach van twee Kardashian zussen tot aan de luxueuze villa waar Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle verbleven – je kunt deze vakantiehuizen gewoon zelf online boeken… maar erg voordelig zijn ze helaas niet.

1. Bel Air Mansion, Los Angeles – Nicki Minaj, Guy Ritchie

Dit spectaculaire herenhuis in de ‘City of Angels’ beslaat ongeveer 13.000 vierkante meter en is een enorm populaire uitvalsbasis voor wereldsterren tijdens award-shows als de Oscars en de Emmys. Zo hebben onder andere Nicki Minaj en Guy Ritchie zich onlangs getrakteerd op een verblijf in deze luxueuze vakantiewoning in Bel Air. De prijs is alles behalve goedkoop, maar er zijn wel 7 slaapkamers, dus je hele entourage kan gelukkig gezellig mee!

Bel Air Mansion - Los Angeles Nicki Minaj, Guy Ritchie

Prijs vanaf €1.712 per nacht

Hier boeken

2. Bougainvillea House Villa, De Bahama’s – Penelope Cruz & Javier Bardem

De afgelegen Bougainvillea House Villa heeft een flinke lijst aan miljardairs en Hollywood-sterren, waaronder Penelope Cruz en Javier Bardem, te gast gehad. Deze sterren zijn echter niet de enige ‘claim to fame’ van deze villa – het is namelijk ook een enorm populaire plek onder fotografen. Zo werd hier bijvoorbeeld de volledige Sports Illustrated Swimsuit editie van 2016 gefotografeerd. Een verblijf van een week in dit 18-persoons Caribische vakantiehuis kost ongeveer €20.000 per week, tenzij je ook graag het tuinhuisje erbij wilt … dan komt het totaal op zo’n €23.000!

Bougainvillea House Villa - De Bahama’s Penelope Cruz & Javier Bardem

Prijs vanaf €2,803 per nacht

Hier boeken

3. Pimento Hill  – Montego Bay, Jamaica – Prins Harry & Meghan Markle, Koningin Elizabeth II & Prince Philip

De exclusieve villa genaamd Pimento Hill op Jamaica heeft door de jaren heen de nodige beroemdheden en vooral royalty’s te gast gehad. Zo overnachten hier vorig jaar prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle en bleef ook zijn grootmoeder koningin Elizabeth II hier in 1966 met prins Philip slapen. De villa zelf werd oorspronkelijk gebouwd in de vijftiger jaren voor de Franse graaf en gravin Jacques en Vera de Sibour. In deze periode stond Jamaica bekend als een enorm glamoureuze vakantiebestemming, wat destijds beroemdheden als John Wayne, Ian Fleming en ook de Kennedy’s naar deze villa aantrok.

Pimento Hill - Montego Bay, Jamaica Prins Harry & Meghan Markle, Koningin Elizabeth II & Prince Philip

Prijs vanaf €1.360 per nacht

Hier boeken

4. Caleton Villa, Dominicaanse Republiek – Jennifer Lopez, Denzel Washington, Donald Trump

De Caleton Villa ligt direct aan een privéstrand en komt inclusief butler, chef-kok, huishoudelijke hulp en een hovenier die voor het onroerend goed en jouw welzijn zullen zorgen. Sterren als Denzel Washington, Jennifer Lopez en President Donald Trump gingen je al voor. De laatstgenoemde schijnt deze villa destijds zelfs ‘de mooiste plek ter wereld’ genoemd te hebben en dat lijkt volgens de prachtige foto’s geen ‘fake-news’ te zijn. In de villa is plaats voor maar liefst 18 personen en dit kost zo’n €1.841 per nacht, maar dan mag je na afloop wel in hetzelfde gastenboek als de wereldsterren schrijven!

Caleton Villa - Dominicaanse Republiek Jennifer Lopez, Denzel Washington, Donald Trump

Prijs vanaf €1.841

Hier boeken

5. Bentley Beach 707, Miami Beach – Kourtney & Khloé Kardashian

Dit stijlvolle appartement in South Beach was ooit de thuisbasis van Kourtney en Khloé Kardashian en kan van jou zijn voor zo’n €764 per nacht. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en bevat onder andere twee grote slaapkamers en een meer dan volledig uitgeruste keuken. Het letterlijke hoogtepunt van deze penthouse is echter het dakterras met daarop een bubbelbad, zwembad, zonnedek en een ongelooflijk uitzicht over de oceaan.

Bentley Beach 707 - Miami Beach Kourtney & Khloé Kardashian

Prijs vanaf €764 per nacht

Hier boeken

Laat een reactie achter