Naast cultuur, sfeer en de mooiste bezienswaardigheden, bezoek je Indonesië natuurlijk ook voor het lekkerste eten met het beste uitzicht. Maak je vakantie Indonesië compleet bij deze 5 unieke restaurants.

1. Het meest romantische restaurant van Bali: Kubu at Mandapa

Wanneer je in Ubud, Bali bent vergeet dan zeker niet te eten in restaurant Kubu at Mandapa (Ritz Carlton). De combinatie van het fenomenale uitzicht en de sfeer maken dit een niet te vergeten moment aan jouw vakantie Bali. In Bali staat het restaurant goed aangeschreven en daarnaast zou dit wel een van de meest romantische restaurants ooit kunnen zijn. Wat je hier kunt eten? Er zijn verschillende menu’s verkrijgbaar, voor zowel jong als oud.

Kubu at Mandapa

2. Adembenemende zonsondergangen in Seminyak

Sluit je dagtrip in Seminyak af in the Legian restaurant in Seminyak. In dit “verstopte” restaurant ontbijt, lunch en/of dineer je met de mooiste panorama’s. Het restaurant kan worden bestempeld als zeer culinair: de gerechten zijn ongelofelijk lekker en daarnaast heerst er een goede sfeer in het restaurant. Mocht je in Seminyak zijn, en zin hebben in een avondje romantiek, fantastisch eten en geweldige wijn, ga dan naar the Legian restaurant in Seminyak.

3. Taman indie in Malang

Het restaurant Taman Indie serveert Indonesisch en Westers eten in een relaxte atmosfeer. Taman Indie staat voor de tuin van Indie. Zoals de naam al zegt, heeft het restaurant uit prachtige tuinen in de oud-Nederlandse Indie-stijl. Het restaurant is gebouwd in het midden van een Araya huizencomplex en is ongeveer 25 minuten rijden van Malang city.

Taman Indie

4. ENVY Bali in Tuban

Maak je rondreis Indonesië compleet in Tuban. Tuban is een onwijs mooie sfeervolle plek. Het restaurant ENVY Bali is prachtig aangekleed en heeft naast vriendelijk personeel een mooi uitzicht op het strand. Vergeet geen foto te maken van het prachtige licht bij zonsondergang.

5. Genieten geblazen bij Pearl Beach Lounge op Gili Trawangan

Op het tropische eiland Gili Trawangan ten noordwesten van Lombok vind je verschillende discotheken en barretjes. Maar restaurant Pearl Beach Lounge is wel echt een van de mooiste restaurants op het eiland. Wil je jezelf goed laten verwennen, geniet dan van een heerlijke maaltijd op deze prachtige locatie. Met uitzicht op het tropische strand is het genieten geblazen tijdens de zonsondergang.

Laat een reactie achter