Elektrische scooters zijn snel populair aan het worden als alternatief vervoersmiddel in grote steden, overal er wereld. Ze besparen geld, zijn goed voor het milieu een helpen mensen hun leven te verrijken. De beste elektrische scooters op de markt kunnen gemakkelijk heuvels oprijden, lange afstanden afleggen en hebben veel accessoires.

1. Bespaar geld op woon-werkverkeer

Niemand wil geld uit geven als het niet hoeft, maar zelfs als het wel moet, is het vervelend om afstand te moeten nemen van dat zuurverdiende geld. In Nederland geven mensen gemiddeld €2000 per jaar uit aan reizen van en naar het werk. Dan kan je toch echt beter een scooter kopen van Lasourisscooters.nl, waar je behoorlijk veel goede deals kunt vinden. Als de afstand naar je werk niet al te groot is, zou je een elektrische scooter kunnen overwegen en uiteindelijk veel geld kunnen besparen.

2. Goedkoper dan auto’s

Als je de kosten van een elektrische scooter met een auto vergelijkt, dan bespaar je al binnen een paar maanden geld. Bijvoorbeeld, als je voor 200 euro per maand een auto leased, en voor 800 euro een scooter koopt, ben je al in 4 maanden veel beter af. Daarna bespaar je 200 euro per maand, zelfs zonder de benzine in aanmerking te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat alles soep verloopt.

3. Meer privé dan bus, trein of taxi

Afbeeldingsresultaat voor electric scooter

Een van de beste argumenten tegen een scooter is dat, om geld te besparen, je ook met het openbaar vervoer kunt gaan. In plaats van een auto te kopen of leasen, kiezen veel mensen ervoor om met de bus, trein of taxi van en naar het werk te gaan. Deze opties zijn goedkoper dan het kopen of leasen van een auto en zijn te vergelijken met de doorlopende kosten van een scooter.

4. Gemakkelijk op te laden op het werk

Het opladen van de elektrische scooter kan een drempel zijn voor mensen die er nog nooit een gehad hebben. Echter, in feite is het niet anders dan het opladen van je smartphone of laptop, je hebt alleen misschien iets meer plek op je bureau nodig. Laten we serieus zijn, je kan je elektrische scooter overal opladen waar een stopcontact is, zonder bijkomende kosten, en dit is een belangrijk verkooppunt om in acht te nemen.

5. Goede manier om te sporten

Het is makkelijk om te denken dat een elektrische fiets geen lichaamsbeweging behoeft. Dit is echter niet het geval, het is veel intensiever dan de meeste andere vervoersmiddelen, behalve gewone scooters. Als je op een elektrische scooter rijdt heb je een sterke connectie met de omgeving. Je benen absorberen de schokken van de ondergrond, armen helpen de elektrische scooter stabiel te houden, en de core werkt hard om je rechtop te houden.

Laat een reactie achter