Steeds vaker ontmoet ik bewuste mensen die aandacht besteden aan gezonde voeding en fit te zijn. Deze magische drie-eenheid; voeding, sport en een rijk sociaal leven, is de voorwaarde om fit, vitaal en gelukkig te blijven. Niet alleen is het belangrijk dat we onze buitenkant in topconditie houden, maar juist ook de binnenkant. Wij zijn zelf onze beste belegging, want wat we aan kwaliteit in onszelf investeren, verdienen we -zeker op termijn- minstens driedubbel terug.

KSM-66 Ashwagandha, een ‘second generation’ voedingssupplement

ashwagandha-ksm

Ook het gebruik van supplementen neemt een steeds grotere vlucht. Vooral door mensen die snappen hoe belangrijk het is lichaam en geest te koesteren als een waardevol bezit. Het voordeel van supplementen is dat de dagelijkse voeding nauwkeurig kan worden ‘gefinetuned’. Maar naast de standaard vitamines en mineralen, bestaan er tegenwoordig ook ‘second generation’ supplementen. KSM-66 is bijvoorbeeld zo’n geavanceerd Ashwagandha supplement, dat is ontstaan vanuit 14 jaar intensief onderzoek.

Vijf belangrijke redenen om Ashwagandha KSM-66 in huis te halen

ashwagandha

Ashwagandha KSM-66 is een modern supplement dat ons ondersteunt als we worden overspoeld door een ‘perpetuum mobile’ aan informatie, drukte op het werk of in het gezin. Het is een adaptogeen. Dit houdt in dat het zowel rustgevend als stimulerend werkt, afhankelijk van de situatie. Vanuit deze adaptogene kwaliteit is het goed te combineren met sportieve activiteiten. KSM-66 levert energie, maar kan tevens rust brengen.

Er zijn vijf redenen waarom dit supplement niet mag ontbreken bij de moderne mens:

  1. Het brengt rust en balans bij drukte
  2. Het is goed voor een evenwichtige geest
  3. Draagt bij aan het aanpassingsvermogen bij stress
  4. Het is goed voor een normale werking van het hart
  5. Het is een krachtige antioxidant

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha (Withania somnifera) wordt al duizenden jaren wordt gebruikt in de Indiase Ayurveda. Het is plant met ‘adaptogene’ kwaliteiten. Adaptogeen is een term die wordt gebruikt voor stoffen die bijdragen aan het aanpassingsvermogen van het lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk.

Ashwagandha KSM-66 is een echt natuurproduct

Ashwagandha KSM-66 is momenteel het hoogst geconcentreerde ashwagandha extract dat is te verkrijgen. Het is het ‘suppletie neusje van de zalm’. Een echt natuurproduct dat op een duurzame manier uit de wortels wordt geëxtraheerd zonder gebruik van alcohol of chemische oplosmiddelen. Voordat het extract uit de ashwagandha wortels wordt getrokken, worden de wortels voorbehandeld met melk. Dat is gebaseerd op de eeuwenoude, traditionele Ayurvedische manier. Vervolgens wordt het extractieproces gecomplementeerd met behulp van moderne methodes, waardoor het Ashwagandha KSM-66 supplement ontstaat van de allerhoogste kwaliteit.

Laat een reactie achter