1. Huur een luxe sportauto

Ibiza is de plek waar alles mogelijk is. Een vakantie op Ibiza is de ideale gelegenheid om een luxe sportauto te huren. Op Ibiza kan je de allermooiste sportauto’s huren. Heb jij altijd al een Ferrari of Lamborghini willen rijden? Dit kan bij VIP Cars Ibiza. Dit bedrijf verhuurt geweldige auto’s zoals: de Ferrari 488 GTB. Deze auto heeft 670 pk en zal zelfs op Ibiza nog indruk maken. Deze auto kan je rijden vanaf €1250 per dag. Dat is behoorlijk wat geld, maar dan heb je wel de dag van je leven. Heb jij gewoon een auto nodig om Ibiza te kunnen verkennen? Dan kan dit al vrij goedkoop. Zo heb je de Mercedes GLA 45 al voor €130 per dag. Je rijdt ook voor dit bedrag al in een geweldige auto met 318 pk. Het is zeker aan te raden om eens op de website van VIP Cars Ibiza te kijken om te zien wat ze hier verder aan te bieden hebben.

luxe sportauto

  1. Ga een dag skydiven

Skydiven is een activiteit die je nooit meer zult vergeten. Bij het skydiven krijg je een geweldige adrenalinekick. Als jij wel van een beetje spanning houdt, dan is skydiven een geweldige ervaring. Dit is vooral leuk om te doen met je vrienden of familie. Het is een prachtige ervaring en het skydiven zal na afloop waarschijnlijk het gespreksonderwerp van de dag blijven. Skydiven kost meestal rond de €200 per persoon. Voor dit geld zal je bij thuiskomst straks heel wat te vertellen hebben. Met deze ervaring zal je zeker weten veel indruk maken, maar het belangrijkste van alles is natuurlijk dat het skydiven ook geweldig is om te doen.

  1. Huur een grote villa

Wil jij ook tijdens je vakantie in Ibiza een comfortabel verblijf hebben? Huur dan een villa voor jou en je vrienden. Met een villa hebben jij en je vrienden een locatie om ook in alle rust te kunnen genieten van Ibiza. Natuurlijk kan je er ook een feestje bouwen. De villa’s in Ibiza zien er geweldig uit. Een erg mooie villa is bijvoorbeeld The Palms Ibiza. Deze villa heeft ruimte voor 14 personen in 5 slaapkamers. Daarnaast heeft de villa ook 5 mooie badkamers en een privézwembad op het terrein. Rondom het zwembad vindt je parasols en ligstoelen om heerlijk te kunnen genieten van het warme weer en het water. Deze villa heeft daadwerkelijk alles om aan al je wensen te voldoen.

villa ibiza

  1. Huur een mooie boot

Een vakantie op Ibiza is natuurlijk niet compleet zonder een rondvaart op een luxe boot. Misschien heb jij al eens eerder op een jacht gezeten. Je zal dan vast en zeker nog wel weten hoe ontspannend dit kan zijn. Het varen, zien en gezien worden op een luxe boot is nog vele malen leuker op Ibiza. De geweldige natuur, de stranden, het mooie water en vele jongeren zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring zal zijn. Het huren van een boot is zowel leuk als stelletje of met je hele vriendengroep. Als jij zelf kan varen zal het varen op Ibiza een geweldige ervaring zijn, maar ook met een schipper zal je heerlijk tot rust kunnen komen op een luxe jacht. Een boot huren op Ibiza kan bijvoorbeeld bij Zizoo Jachtverhuur.

  1. Bezoek een club

De voornaamste reden om naar Ibiza te gaan is natuurlijk om eens flink uit je dak te gaan. Nergens zal je zulke geweldige feesten tegenkomen als op Ibiza. De beste clubs ter wereld vindt je op dit eilandje. Zo heb je er bijvoorbeeld club Amnesia. Club Amnesia is onderverdeeld in 2 ruimtes. Zo heb je een ruimte waar je in het donker kunt feesten, maar ook een ruimte met geweldige lichtshows. Er worden hier feesten van verschillende muziekgenres gehouden. Een van de feesten die erg veel bezoekers trekt is Espuma, een feest waarbij er veel schuim de club in gespoten wordt. Het bezoeken van deze club is een echte aanrader. Wil jij echt eens flink genieten? Boek dan een VIP plaats in Amnesia. Naast Amnesia heeft Ibiza natuurlijk ook nog veel andere geweldige clubs die het bezoeken waard zijn.

Laat een reactie achter