Ben je niet tevreden met je normale inkomen en ben je op zoek naar ideeën, inspiratie of tips om extra geld te verdienen? Dan ben je hier op het juist adres! Check de 50 handige tips hieronder om net even wat meer te kunnen verdienen.

1. Verdien snel extra geld door vragenlijsten in te vullen!

Het is misschien niet zo bekend en je hoort er weinig over, maar tegenwoordig verdienen veel mensen thuis hun geld door simpelweg vragenlijsten in te vullen. Vandaar dat dit onze nummer 1 is om snel online geld te verdienen. We raden jullie de volgende websites aan waar je het meeste kan verdienen:

💰 SAMSAM – Op SAMSAM kan je uitbetaald krijgen maar er ook voor kiezen om producten te ontvangen. Je kan binnen een paar minuten met je telefoon registreren, dus dat is zeker het proberen waard. Ze geven daarnaast cadeaubonnen weg van minimaal €75 tot €200! – Leeftijd 18+

💰 Opinieland – Je kan hier behoorlijk snel een vragenlijst invullen en uitbetaald krijgen of bonnen verdienen voor bijvoorbeeld Bol.com, Itunes, Douglas etc. Opinieland betaalde afgelopen jaar maar liefst €650.000 uit! – Leeftijd 16+

💰 GlobalTestMarket – Hier kan je tot maar liefst tot €30 uitbetaald krijgen voor een ingevulde vragenlijst – Leeftijd 16+

We raden aan bij alle 3 websites minstens 1 vragenlijst in te vullen en een computer (desktop) te gebruiken. Dan krijg je zelf een beter beeld van wat je ervoor terugkrijgt en hoeveel tijd het heeft gekost. Zo kan je een eigen routine creëren dat veel geld oplevert. Vul overigens geen foute persoonsgegevens in en zorg ervoor dat je account bevestigd is, anders zal er niet uitbetaald worden.

2. Consulteer

Als je genoeg ervaring hebt in je vakgebied om anderen te consulteren met hun carrière, maak dan een website – of, als je er een hebt, voeg dan een sectie toe waarin beschreven wordt wat je als consultant kan aanbieden. Adverteer je diensten in de industrie zoals bijvoorbeeld op forums en geef nieuwe klanten een korting.

3. Tijdelijk werk

Vele kantoren hebben uitzendkrachten nodig. Op indeed.nl staan er vele vacatures open die je kan filteren op locatie. Voer een zoekopdracht uit en binnen no-time vind je vele mogelijkheden voor tijdelijk werk.

4. Makkelijk geld verdienen als oppas

Vraag familie, vrienden en buren of ze een babysitter kunnen gebruiken of andere families kunnen kennen die er een zoeken om wat extra geld te verdienen in de avonden bijvoorbeeld. Je kunt je als oppas gratis aanmelden op Care.com

5. Geef rondleidingen door je stad

Woon je in een stad? Dan heb je vast wel kennis over deze stad en zijn er heel wat toeristen op de loop die graag wat van jouw kennis willen horen. Start een social media kanaal en/of website waar je rondleidingen door een staat aanbiedt.

6. Verander van baan

Dit is de beste en snelste manier om inkomsten te verhogen, aangezien je hier uiteindelijk het meeste tijd aan zult besteden. Bij ieder bedrijf is het salaris toch net even anders.

7. Profiteer van je eigen kookspecialiteiten

Als je kookvaardigheden regelmatig indruk maken op familie en vrienden, biedt dan online een services aan om voor betaalde klanten te koken.

8. Krijgen betaald om boodschappen te doen

Als je handig en flexibel bent om boodschappen te doen, meld je dan aan op websites en biedt algemene handige taken aan voor mensen die dit graag uit handen geven.

9. Was auto’s

Vele hebben hier geen tijd voor of vinden een wasserette net even te duur. Biedt simpelweg een autowas service aan op een website of social media en je zult verbaast zijn hoeveel mensen hier interesse in hebben!

10. Start een blog

Koop een domein op GoDaddy en begin je eigen website!

Als je een gebied van expertise hebt, kan je een blog met advertenties en affiliate links creëren en ook eigen producten verkopen. Sluit je aan bij een affiliate programma en creëer een passief inkomen waardoor je in principe 24/7 geld verdient.

11. Laat de hond uit

Als je een flexibele planning en passie voor huisdieren hebt, vraag dan vrienden, familie of buren of ze iemand nodig hebben om af en toe de hond uit te laten. Er zijn verschillende websites waar je een service kunt aanbieden voor het uitlaten van de hond en hier wat extra geld mee kunt verdienen.

12. Werk achter de bar

Hou je van stappen en weet je hoe je drankjes moet mixen? Dan is een plekje achter bar wellicht veel leuker dan voor de bar aangezien je ook nog eens geld verdient.

13. Verdien bij als catering bezorger

Vind een lokaal bedrijf dat caterings aanbiedt en meld je aan voor mogelijkheden.

14. Bied een schoonmaak service aan

Er zijn vele websites te vinden waar je een service kunt bieden zoals het schoonmaken van een huis. Dit is wellicht hard werken, maar het betaald behoorlijk goed!

15. Leer een passief inkomen te creëren met affiliate marketing

Affiliate marketing geeft je 100% vrijheid. Geen eigen product nodig en geld verdienen wanneer je slaapt. Een 24 jarige MBO’er vertelt je zijn geheim naar minimaal 7500 euro per maand.Hij leert je d.m.v. een uitgebreide cursus hoe jij ook online je geld kan verdienen.

16. Tuinier voor mensen met weinig tijd

Vraag opnieuw aan vrienden, familie en buren of zij iemand nodig hebben voor in de tuin. Ook is het een goed idee om tuinier diensten online aan te bieden om wat extra geld te verdienen. Tuinieren betaald in het algemeen behoorlijk goed.

17. Vraag een salaris verhoging aan

Een verhoging krijgen is een uitstekende zet, omdat je eigenlijk niet meer tijd inlevert en alleen meer terug zult krijgen. Je steekt dus dezelfde hoeveelheid tijd in in het werk, maar uiteindelijk ziet de loonstrook er wel wat beter uit! Maar het is altijd een beetje lastig om een verhoging te vragen als je al een afgesproken salaris hebt. Je hebt sterke argumenten nodig wil je loonsverhoging krijgen.

18. Fotografeer of speel muziek op bruiloften

Als je een muzikant, dj of fotograaf bent, adverteer dan voor bruiloften of andere commerciële evenementen op je eigen website of social media. Dit is meestal zeer gewild op bruiloften en is vrij makkelijk geld verdienen.

19. Entertain in het openbaar

Als je een instrument speelt en/of zingt, neem dan je muziek mee naar de openbare pleinen of populaire transit stops. Hou wel rekening met de lokale wetten.

20. Verkoop je eigen handgemaakte producten

Koop bijvoorbeeld standaard kleding in en geef er je eigen twist aan om het net even specialer te maken. Verkoop dit vervolgens op online platformen als Etsy of Ebay.

21. Meld je aan als bezorger

Er zijn tegenwoordig vele restaurant en online bezorg services waar je als bezorger meteen aan de bak kunt gaan en tijdens flexibele tijden wat extra geld kunt verdienen.

22. Ga aan de slag als mystery shopper

Meld je aan als mystery shopper en krijg betaald om te shoppen of uit eten te gaan. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen!

23. Promoot producten en evenementen op straat

Zoek op het internet naar bedrijven voor promotiewerk op evenementen of op straat. Dit betaald in het algemeen zeer goed en kan meestal ook in de weekenden.

24. Verhuur je auto

Er zijn verschillende websites waar je je eigen auto kunt verhuren om wat extra geld te verdienen.

25. Verhuur je appartement/huis

Als je een extra kamer hebt of nog een andere plek, zou je natuurlijk je huis kunnen verhuren aan toeristen. Hier is veel geld te verdienen en je kan je gemakkelijk aanmelden bij Airbnb.

26. Krijg betaald voor online zoekopdrachten

Voeg Qmee toe aan je internetbrowser en krijg betaald voor het zoeken naar je favoriete websites!

27. Meld je aan als chauffeur

Als je een eigen auto hebt, kan je extra geld verdienen door bijvoorbeeld je aan te melden bij Lyft en Uber.

28. Review producten

Ontvang gratis producten en geef er je mening over. Er zijn verschillende bedrijven die betalen voor het beoordelen van producten.

29. Verkoop online foto’s

Als je wat indrukwekkende snaps op je camera hebt staan, plaats ze dan eens op Shutterstock! Daar kan je met gemak online foto’s verkopen.

30. Geef online bijles

Een andere manier om thuis geld te verdienen is online bijles geven. Of het nu gaat om middelbare scholieren of volwassenen, je kunt me je expertise snel geld verdienen door mensen met minder ervaring of kennis in dat vakgebied te onderwijzen. Meld je aan op Udemy en verdien makkelijk geld bij.

31. Wees een proefpersoon

Wanneer onderzoekers klinische proeven uitvoeren, hebben zij gezonde proefpersonen nodig om als controlegroep tegen patiënten met ziekten te gebruiken. Uiteraard zal dit geen gevaar moeten hebben voor je eigen gezondheid.

32. Neem deel aan een online jury

Er zijn vele websites die een kleine vergoeding aanbieden om jouw persoonlijke mening te geven over van alles en nog wat. Dit kan wel wat tijd gaan kosten, maar als je er eenmal bekend mee bent, kan je er prima extra geld mee verdienen.

33. Software reviews schrijven

Er zijn verschillende websites waar je software kan reviewen. Sommige bedrijven betalen tussen de 1 en 40 euro per review. Klinkt als een goed betaalde extra baan.

34. Verkoop spullen die je niet meer gebruikt op Marktplaats

Zorg ervoor dat het een waardevol item is en niet alleen je oude rommel. Maak goede foto’ s, schrijf een overtuigende beschrijving en prijs dienovereenkomstig.

35. Verkoop tweedehands spullen

Er is altijd wel een tweedehands winkel in de buurt waar je wat spullen kunt verkopen. Kijk in de garage of schuur en je zult verbaast zijn hoeveel spullen je zult vinden die je niet meer gebruikt, maar toch wat geld mee te verdienen is!

36. Verkoop oude elektronica

In plaats van oude elektronica weg te gooien, kijk eens op internet of er nog wat aan te verdienen is! Wanneer je oude elektronica hebt liggen dat het nog prima doet, zal je er zeker nog wat extra geld mee kunnen verdienen.

37. Verkoop oude spullen op de vlooienmarkt

Voor items die niet op Marktplaats zullen verkopen, of gewoon niet de moeite waard zijn om te posten, regel je simpelweg een plekje op de lokale vlooienmarkt. Verkoop de spullen voor een lage prijs. Je zult verbaast zijn waar mensen nog interesse in hebben en het is ook nog eens makkelijk geld verdienen.

38. Verkoop je haar

Tegenwoordig is het ook mogelijk je eigen haar te verkopen. Het duurt misschien even, maar haar is dan ook veel waard. Er zijn verschillende websites waar mensen haar kunnen verkopen en hiermee extra geld verdienen.

39. Verdien geld terug met bonuskaarten

Als je dan toch van plan was te gaan shoppen en veel geld uit te geven, vergeet de bonuskaarten dan niet! Sommige winkels bieden 5% tot 10% korting op een volgende aankoop.

40. Verkoop goud of zilver

Check het gewicht van elk gouden of zilveren sieraad dat je wilt verkopen met een keukenweegschaal of bij een juwelier. Zoek zelf eerst uit wat de potentiële waarde is en verkoop het aan een juwelier of via een website.

41. Verkoop water op evenementen

Koop water in bulk en verkoop het vervolgens met goede winst op bijvoorbeeld straatevenementen. Uiteraard eerst even onderzoeken of het wel toegestaan is.

42. Verzamel flessen en blikjes voor statiegeld

Je kunt behoorlijk wat extra geld verdienen door blikjes en flessen te verzamelen bij mensen thuis bijvoorbeeld.

43. Laat advertenties op je auto zetten

Het ziet er misschien niet geweldig uit, maar je kunt hiermee wel makkelijk snel geld verdienen! Iedere maand kan het zo €50 schelen.

44. Verdien extra als freelancer

Freelancing is uiteindelijk beter betaald, wanneer je dit full time doet. Om mogelijkheden te vinden, laat je voormalige collega’s of andere persoonlijke connecties die je beschikbaar hebt voor freelance mogelijkheden. Biedt je eigen service aan op Skillshare, of Fiverr.

Wil je van baan veranderen en meer verdienen? Check dan eens deze 10 goedbetaalde beroepen.

45. Ga aan de slag als freelance vertaler

Wanneer je Engelse taal prima is, kan je in principe direct aan de slag als Nederlandse vertaler. Er zijn heel wat websites die op zoek zijn naar mensen die de Nederlandse taal beheren. Je kunt dus van waar dan ook aan de slag met je laptop en wat extra geld verdienen wanneer het jou uitkomt!

46. Verdien bij als spelling checker

Altijd al een pro geweest in Nederlands? Dan kan je wellicht heel wat betekenen voor blogs en websites. Bied bijvoorbeeld een spelling check service aan op Fiverr om wat extra geld te verdienen naast je standaard inkomen.

47. Begin je eigen youtube kanaal

Net als bloggen kan je ook een eigen youtube kanaal beginnen en behoorlijk snel geld verdienen door advertenties. Op youtube kan je namelijk per x aantal views betaald krijgen. Je moet natuurlijk wel wat unieks bieden aan de kijkers.

48. Verkoop smoothies op een markt

Een plekje op de markt hoeft helemaal niet duur te zijn en smoothies is een product dat altijd al zeer populair geweest is.

49. Ontwerp flyers en folders voor bedrijven

Voornamelijk restaurants hebben altijd weer nieuwe menukaarten nodig, naast flyers en folders. De vraag hiernaar blijft altijd wel bestaan. Dus wanneer je creatief en handig met photoshop bent, verkoop je eigen service dan aan via je eigen website of social media!

50. Onderhoud fietsen en maak ze schoon

Niet alleen auto’s hebben een opknapbeurt nodig, maar ook de fietsen! Biedt een service aan bij mensen thuis. Er zal vast vraag naar zijn, aangezien de meeste mensen hier niet zo snel naar omkijken of geen tijd voor hebben.

Laatste update: 4 januari, 2019

2 Reacties

Laat een reactie achter