Wij geven je hierbij 6 tips voor de beste kleding op jouw trouwdag. Deze lijst is niet allesomvattend maar dat hoeft ook niet. De belangrijkste elementen worden benoemd om te garanderen dat jij een succesvolle trouwdag hebt, en jouw bruid een gelukkig vrouw gaat maken.

1. Wees de knapste man die je kan zijn op je trouwdag

Klinkt eenvoudig toch? Echter, je zal er snel achter komen dat deze subtiele tip zeer krachtig is. We kunnen natuurlijk niet veranderen hoe we er uitzien. We zien allemaal unieke mensen, en we moeten ervoor zorgen dat onze verpakking ons bevorderd. Het belangrijkste is dat, onze uitstraling kan worden beïnvloed door de kleding.

Kleding is in essentie het belangrijkste om op orde te hebben, zodat je de beste man wordt die je kan zijn. Je goed kleden toont respect voor je bruid op jouw trouwdag. En niet alleen naar je bruid, maar ook naar alle andere gasten die zijn komen opdagen voor jouw speciale dag. Wil je echt alles uit de kast halen? Ga dan voor exclusieve trouwpakken bij Suits at Sea.

2. Een bruidegom moet op tijd beginnen met het kopen van zijn trouwkostuum

Groen-trouwpak-bruidegom

Het is ook van belang dat je minimaal 6 maanden voor de bruiloft begint met je trouwoutfit. Waarom?

Hier zijn drie belangrijke redenen voor:

  1. Je bent gegarandeerd van een plekje– Om zeker te zijn dat je terecht kunt bij de winkel van jouw keuze, kan je beter vroegtijdig alvast een afspraak inplannen. Trouwpakken specialist Suits at Sea is bijvoorbeeld zo populair, dat je in hun mancave zelfs al 6-12 maanden vooraf een weekend plekje moet reserveren. Begin dus op tijd, zodat je flexibel kunt plannen en zeker weet dat er nog plaats is om jou goed te kunnen helpen.
  2. Je bespaard geld– De mannen die een paar weken voor hun bruiloft komen winkelen spenderen vaak meer. Hierdoor moet je namelijk sneller werken, en sneller betekent duurder, en meer kans op fouten. Dit kan allemaal simpelweg vermeden worden als je op tijd begint met het kopen van je trouwkleding.
  3. Je voorkomt stress– Er is al voldoende stress omtrent jouw bruiloft, je hoeft hier echt niet nog aan bij te dragen met je outfit. Kies en koop je kleding een paar maanden voordat je gaat trouwen, zodat je dat afgehandeld hebt.

3. Een bruidegom moet zijn kostuum van tevoren aandoen om te oefenen

Nu je jouw ideale outfit hebt samengesteld, zal je moeten wennen aan hoe het voelt deze te dragen. En ook jouw kleding moet ook nog even naar je lichaam vormen. Trek alle kleding aan en draag het vlak voor de bruiloft even een keertje een uurtje thuis, zodat je kan wennen aan de kleding en je kleding kan wennen aan jou. Zorg er natuurlijk wel voor dat het niet vies wordt of beschadigd!

4. Kies een dresscode voor jouw trouwdag

Afbeeldingsresultaat voor suits at sea

Kies een dresscode en geef dit van tevoren aan je gasten door, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Geef zowel de kledingstijl door, als de omgeving waar je gasten zich zullen bevinden. Dit kan verschillen van een kerk tot een trouwdag op het strand.

5. Overleg met de bruid zodat je de kleding kunt afstemmen

Vergis je niet in deze tip. Jouw toekomstige vrouw is belangrijk in het voorbereiden van de bruiloft, dus zorg ervoor dat je naar haar input vraagt. Zorg ervoor dat jouw bruidsjonkers weten wat de bedoeling is en dat de kleding bij elkaar past, tot aan de accessoires toe.

6. Ga langs bij de best beoordeelde trouwpakken specialist van Nederland

Suits at Sea heeft de eerste ManCave voor bruidegoms geopend. Dit is zeker geen standaard winkel met wachtrijen; je bent altijd de enige klant, dus er zijn geen andere klanten om je heen die je kunnen storen of afleiden. Jij krijgt alle focus, alle aandacht en persoonlijk advies. De Style Artist Lloyd is grondlegger van exclusieve trouwpakken op maat, zoals groene pakken, vintage maatpakken, etc. Je vindt hier alles behalve standaard trouwkostuums. Hoe de ManCave er van binnen exact uitziet wordt nergens gecommuniceerd, maar het schijnt een echte Trouwpak Experience te zijn en er is geen winkel die zo veel hoge beoordelingen krijgt als Suits at Sea. Die mystiek vinden wij wel tof. Naast allerlei technische snufjes in de ManCave, kan je hier vrijwel dag en nacht langs om een exclusief trouwpak op maat te laten maken. Je kan je vrouw meenemen, maar je kan haar ook gratis naar de wellness om de hoek sturen en vervolgens samen met je vrienden je trouwkostuum uitzoeken onder het genot van een biertje. Ideaal dus!

Check Loves2Love eens voor meer tips over hoe een bruidegom het beste kan voorbereiden voor de grote dag!

Laat een reactie achter