De keuze om je telefoon over te zetten op VOIP is geen gemakkelijke en er zijn een aantal drempels waar je overheen moet. Bij Belcentrale kunnen ze je hierbij goed helpen. Voordat je ICT voor het mkb inschakelt, zijn hier redenen waarom je de tijd zou moeten nemen om over te stappen op een VOIP-telefoonsysteem.

1. Goedkopere telefoondienst

VOIP Service staat je toe om de oude telefoonservice te laten voor wat het is, je hebt lagere lange afstandskosten en je kan precies kiezen waar je voor betaald. Je kunt met een VOIP systeem een hoop geld besparen!

2. Gemak

VOIP brengt functies zoals doorverbinden, voicemail naar email, geavanceerde logboeken en telefoonaanwezigheid. Hiernaast zal er aan de buitenkant niet veel veranderen waardoor je gebruikers gemakkelijk de overstap kunnen maken, en de leertijd van het nieuwe systeem kort is.

3. Hoge flexibiliteit

Of je nu vanaf thuis werkt, of op een zakenreis bent, je kan altijd op afstand inloggen op jouw zakelijk telefoonsysteem en van de bijbehorende voordelen geniet, ook als je niet op kantoor bent. Als je wilt telefoneren lijkt het net alsof je vanaf je kantoor belt, en je kan dezelfde sneltoetsen gebruiken om collega’s te bellen.

4. Langzame implementatie

Je hoeft niet ineens een grote omslag te maken. Met een VOIP-service heb je de optie om langzaam je telefoonsysteem over te zetten. Als je het geprobeerd hebt met aan aantal gebruikers, kan je de beslissing nemen om geheel over te stappen.

5. Geen telefoonaansluiting

Jouw VOIP-telefoonsysteem gebruikt een internetverbinding in plaats van telefoonkabels. Daarom kan je bij je huidige telefoonaanbieder opzeggen.

6. Schaalbaar

Met een zakelijk telefoonsysteem heb je de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Wanneer je bedrijf groeit, en je werknemers moet toevoegen of vervangen, kan je dit snel doen met dit systeem.

7. Gemakkelijker te managen

Een IP PBX kan via een web-gebaseerde configuratie interface of GUI worden gemanaged, waardoor je gemakkelijk je telefoonsysteem kan bijhouden en bijstellen.

 

Laat een reactie achter