De juiste accessoires kunnen je outfit helemaal omtoveren. Het is daarom van belang dat je de juiste accessoires op het juiste moment draagt, zodat deze jouw kleding bevorderd. Wanneer je de verkeerde accessoires draagt kan dit juist afdoen aan je outfit, en de kracht ervan wegnemen, wees dus voorzichtig en kies verstandig wanneer je accessoires combineert.

Maak het niet te gek

Draag niet te grote, extravagante accessoires, met kleurrijke of gedecoreerde kleding. Dit maakt jouw look verwarrend. Het idee van accessoires is dat ze opvallen, en je kleding aanvullen. Als je dus kleurrijke accessoires draagt, dan moet je kleding rustig zijn. Op Trendhim.nl kan je veel accessoires vinden voor een redelijke prijs.

Als je een hele fancy bonte outfit hebt, dan kan je misschien beter wat rustige sieraden dragen. Draag ook niet te veel kettingen en armbanden tegelijkertijd, dit komt klungelig over. Als je een ketting draagt, combineer het dan met slechts een of twee andere sieraden.

mannen accessoires

Wees voorzichtig met handsieraden

Er zijn verschillende soorten ringen beschikbaar die je handen mooier maken, alsmede je outfit. Grote, forse ringen zijn wellicht geschikt als je jouw handen wilt showen en een statement wilt maken. Wees voorzichtig met je nagel want een grote ring ziet er niet uit als je lelijke nagels hebt.

Match armbanden zorgvuldig

seat leon wit zijkant

Armbanden passen goed bij een outfit als ze de juiste kleur en het juiste design hebben. Armbanden met een neutrale kleur zoals zilver of goud zijn goed voor de meeste outfits, of voor formele aangelegenheden. Echter, grote, kleurrijke armbanden zijn beter voor casual en buiten evenementen, waar je wellicht iets meer casual gekleed gaat.

Kies accessoires in overeenstemming met je outfit

Prachtige juwelen zoals parels en andere kostbare stenen kunnen gedragen worden met galakledij. Echter, zulke dure juwelen kunnen echt niet wanneer je een standaard casual outfit draagt. Draag daarom meer kleurrijke en creatieve sieraden bij een eenvoudige, minder formele outfit.

Laat een reactie achter