Is je interieur toe aan nieuwe raamdecoratie? Ga dan voor de magie van houten jaloezieën. Hiermee kun je altijd de hoeveelheid licht reguleren, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren in de ruimte. Niet alleen voor het felle zonlicht, maar ook om tijdens de vroege ochtend of avond de hoeveelheid licht te bepalen. Zo voel je optimaal de rust in je interieur.

De juiste kleur

Het kiezen van de juiste kleur voor de jaloezieën, is een belangrijke keuze. De kleur bepaalt namelijk een groot deel van de sfeer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lamellen verwerkt in twee kleuren, zodat je interieur een kleurrijk accent krijgt. Hoe verder de lamellen open staan, hoe meer het daglicht wordt gemengd met het kleurgebruik. Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor de veilige optie, om een rustige sfeer te creëren. Grijze of witte lamellen zorgen voor een rustige sfeer, zodat je altijd tot rust kunt komen in jouw favoriete ruimte.

houten jaloezieen

Online meethulp

Wil je de houten jaloezieën op maat laten maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Raamdecoratie.com. Zij hebben een uitgebreid assortiment met houten jaloezieën die op maat gemaakt worden. Zo ben je er zeker van dat de jaloezieën de juiste maat hebben en een goede plek krijgen in je interieur. Heb je hulp nodig bij het inmeten? Dan kun je gebruik maken van de online meethulp. Hierbij maak je een foto van het raam, waarbij rekening gehouden moeten worden met een goede belichting en de details. Vervolgens kun je de foto’s sturen via WhatsApp naar Raamdecoratie.com. Zij bepalen de juiste maat, zodat u gemakkelijk de jaloezieën kunt ophangen.

witte_houten_jaloezie

Vragen over houten Jaloezieën

Heb je nog andere vragen of wil je meer informatie over producten? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn te bereiken door te bellen naar 0547 851 823 of door een mail te sturen naar [email protected]. Hier krijg je altijd binnen vier een reactie, zodat je jouw zoektocht naar de perfecte jaloezieën kunt afmaken. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje op de website van Raamdecoratie.com en laat je verrassen.

Laat een reactie achter