Justin Kluivert is inmiddels al een aantal jaar een bekende Nederlandse profvoetballer. Zijn eerste debuut was bij Ajax in 2016 en in 2018 maakte hij deel uit in het Nederlands voetbalelftal. Als profvoetballer sta je hoe dan ook altijd in de schijnwerpers, maar bij Justin Kluivert ging dit nog een stukje verder, want de acties van moeder, Angela van Hulten werden ook veel besproken in de media. Angela van Hulten stapte in 2000 in het huwelijksbootje met welbekende voetballer Patrick Kluivert, maar hun relatie hield na 2004 geen stand meer. Justin Kluivert is niet de enige zoon van Angela en Patrick. Ze kregen samen nog twee andere kinderen, genaamd Quincy en Ruben. Maak hier kennis met Angela Hulten en kom te weten waarom ze zoveel aandacht kreeg van de media.

Angela van Hulten was betrokken bij criminele praktijken

De moeder van Justin Kluivert, Angela van Hulten, heeft zich schuldig gemaakt aan criminele praktijken. Ze was betrokken bij criminele praktijken van hoofdverdachte Danny.K. De ex-vrouw van Patrick Kluivert werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven maanden, waarvan drie maanden voorwaardelijk waren. Deze zaak had betrekking op een criminele organisatie die zich onder andere bezighield met grote geldbedragen witwassen. Daarnaast werden er ook geweldsdelicten gepleegd. Angela van Hulten kreeg straf, omdat ze schuldig werd gevonden aan het witwassen van crimineel geld. En haar partner Danny.K moest zelfs voor 54 maanden zijn gevangenisstraf uitzitten.

Angela van Hulten zet haar miljoenen appartement op de markt

Een andere opvallende actie van Angela Hulten is dat ze haar miljoenen appartement te koop zet, vlak nadat ze is veroordeeld voor een gevangenisstraf van zeven maanden. Haar ontzettend luxe appartement staat in de Stadhouderskade in Amsterdam en ze vroeg hier liefst 1,8 miljoen euro voor. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 206 vierkante meter en bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers, een open keuken en een terras met een prachtig uitzicht op het Vondelpark.

Appartement Angela van Hulten wordt in beslag genomen

De verkoop van het appartement gaat niet volgens de planning van Angela van Hulten, want de woning wordt al snel in beslag genomen door de Officier van Justitie. Het openbaar ministerie eist ruim zes ton van Angela van Hulten, want schuldig zijn aan witwassen van geld gaat natuurlijk niet zonder grote gevolgen. Het luxe appartement is in beslag genomen om verzekerd te zijn dat het openbaar ministerie het maximumbedrag van € 595.602,00 ontvangt. Uiteindelijk is er in 2021 een einde gekomen aan de witwaszaak. De ex-vrouw van Patrick Kluivert en moeder van Justin Kluivert, Angela van Hulten, heeft een schikking getroffen met het openbaar ministerie. Het is niet bekend voor welk bedrag Angela van Hulten heeft geschikt.

Angela van Hulten krijgt flinke winst door zoon Justin Kluivert

Na jaren heeft Angela van Hulten in 2024 tonnen euro’s winst gekregen voor haar appartement die tijdens haar gevangenisstraf in beslag werd genomen. Justin Kluivert heeft maar liefst € 2.250.000 euro betaald voor het appartement van zijn moeder. Hierbij nam hij ook een hypotheek op van 2.5 miljoen euro. Toen Angela van Hulten het appartement voor het eerst te koop had staan vroeg ze 1,8 miljoen euro, met een hypotheek van 1,1 miljoen euro. Door Justin Kluivert heeft Angela een winst ontvangen van € 350.000 euro. Je kunt je wel voorstellen dat Angela van Hulten een gat in de lucht sprong na de verkoop van haar appartement.

Hoe Justin Kluivert denkt over Angela van Hulten

Ondanks dat Angela van Hulten betrokken was bij criminele praktijken zegt Justin Kluivert dat zijn moeder alles voor hem betekent. Als hij een belangrijke beslissing moet maken belt hij altijd zijn moeder. Ook vertelt hij dat Angela echt een knuffelende moeder is. Angela van Hulten heeft dus ook een lieve en zachte kant.

Laat een reactie achter