Annika Backes wordt tegenwoordig ook wel Annika Verwest genoemd, een naam die je misschien beter bekend voor zal komen. Deze mooie dame is de vrouw van DJ Tiësto, geboren als Tijs Verwest. We kennen deze DJ natuurlijk van zijn elektronische beats en wereldwijde hits. Hij heeft talloze successen op zijn naam staan en met het vinden van de liefde van zijn leven mag hij daar nog een aantal successen aan toevoegen. Inmiddels hebben Tiësto en Annika namelijk twee kinderen.

Model Annika Backes uit Colorado

De beeldschone vrouw van Tiësto, Annika Backes, komt niet van Nederlandse bodem. Zij is een model uit Colorado en werd geboren op 7 september 1996. De twee hebben elkaar in 2015 ontmoet, in een restaurant in New York, en sindsdien lijken de twee onafscheidelijk. Af en toe trakteren zij hun fans op spontane momenten via social media, zoals hun onvergetelijke weekend op Coachella. Annika heeft net als Tiësto een echte passie voor het leven, dat alleen maar verrijkt is met de komt van de twee kinderen van het stel.

Tiësto wist direct dat Annika de ware was

DJ Tiësto en Annika zijn niet van dezelfde leeftijd. De DJ is maar liefst 27 jaar ouder dan het model uit Colorado, maar dat mag de liefde niet in de weg staan. Tiësto wist dat hij zijn zielsverwant had gevonden toen hun tijd samen in New York hen alleen maar dichter bij elkaar bracht. Hun verloving op de Malediven tijdens Thanksgiving 2018 was een droom die uitkwam voor het stel. Natuurlijk moest het een bijzondere bruiloft worden, waardoor er werd gekozen voor een uniek thema.

Een James Bond ceremonie in de woestijn

De bruiloft werd uiteindelijk een intiem gebeuren met tachtig gasten in het luxueuze Amangiri-resort in de woestijn van Utah. Het was een viering van de liefde van het stel, compleet met een James Bond-thema dat de tijdloze en elegante sfeer benadrukte die het paar voor ogen had. De thema-bruiloft gaf een extra betekenis aan de dag, die voor het stel voornamelijk in het teken stond van liefde en emotie. Het stel deelt een liefde voor Las Vegas, waardoor het voor de hand had gelegen dat de huwelijksceremonie daar had plaatsgevonden. Toch koos het stel uiteindelijk voor een locatie in de woestijn, omdat zij allebei de voorkeur gaven aan een meer afgelegen locatie. Het feest na de ceremonie was net zo spectaculair, met DJ Coleman aan de draaitafels en een persoonlijk lied van Tiësto voor zijn bruid. Dit lied, ‘A Million Years’, was wat de avond voor velen onvergetelijk maakte.

Zwangerschapsaankondiging vanuit Las Vegas

Tiësto en Annika Backes wonen in Las Vegas en kondigde vanuit hun thuisbasis de eerste zwangerschap aan. Via social media liet het stel weten dat zij een kindje zouden krijgen, op 5 mei 2020, en al voor de geboorte van de kleine had de baby al vele harten gestolen. Overigens kon Tiësto niet bij de eerste echo zijn. Hij deelde een foto van de echo op social media en liet hierbij weten dat hij zijn dochter voor het eerst via FaceTime had gezien. Uiteindelijk werd dochter Viola Margreet Verwest geboren in november 2020. Na de bevalling vroeg Tiësto zich via social media af hoe Annika er vlak na de bevalling zo mooi uit kon zien.

De geboorte van zoontje Viggo

In augustus 2022 werd zoontje Viggo geboren. De toen 53-jarige DJ gaf via social media aan dat het kindje te vroeg was geboren, maar dat zowel de baby als Annika het goed maakten. Tiësto zou in de AYU Dayclub in Las Vegas optreden, maar blies dat optreden af. Hij gaf hierbij aan dat hij ervan uit ging dat zijn fans wegens de vroeggeboorte zouden begrijpen dat hij bij zijn vrouw en zoontje moest blijven. De DJ bood wel zijn excuses aan en beloofde het goed te maken met zijn fans.

Mooie toekomst voor het hele gezin

DJ Tiësto mag zich rekenen tot de meest succesvolle DJ’s ter wereld en financieel hoeft het gezin zich dan ook geen zorgen te maken. Het vermogen van Tiësto wordt geschat op zo’n 150 miljoen dollar. Of Annika Backes nog aan het werk zal gaan als model is dan ook nog maar de vraag. De verwachting is dat zij vooral veel tijd met de kinderen door zal brengen, zeker gezien Tiësto vaak onderweg is voor zijn werk. De twee lijken erg gelukkig te zijn met elkaar en hun dochter en zoon maken het gezin echt compleet.

Laat een reactie achter