Als je de productiviteit op de werkvloer wilt verhogen, moet je zo nu en dan na het werk evenementen of uitjes organiseren. Je teamleden meenemen naar een escape room is een geweldige manier om hun prestaties op het werk te verbeteren.

Het helpt om een hechte band als team te krijgen

Om een positieve sfeer op de werkplek te kunnen creëren, moeten de werknemers zich op hun gemak voelen bij elkaar. Een manier om dit voor elkaar te krijgen, is door na het werk evenementen te organiseren zodat ze elkaar kunnen leren kennen en een geweldige tijd samen kunnen doorbrengen.

Het helpt hen om beter te leren samenwerken

business team

In een escape room moet iedereen samenwerken om de puzzels op te lossen en om de ruimte te kunnen ontvluchten. Als het team in een ontspannen en leuke omgeving leert samen te werken zonder de gebruikelijke werkdruk, zal dit ook op de werkplek zijn vruchten afwerpen. Het zal de teamgeest stimuleren. Door naar een escape room te gaan, kunnen jouw werknemers hun vaardigheden om problemen op te lossen verder ontwikkelen. Het zal ook de leiderschapskwaliteiten in hen naar voren brengen. Het zal ook de communicatie tussen de teamleden en de sfeer binnen het team helpen te verbeteren.

Het verhoogt hun moraal

Iedereen heeft soms even een break nodig. Toon je medewerkers je waardering door ze een leuk avondje uit te geven. Je kunt dit ook doen wanneer je team bepaalde mijlpalen heeft bereikt. Vier elke mijlpaal, die een individu of je team bereikt, zodat je team zijn best zal blijven doen. Iedereen wil zich gewaardeerd, nodig en onmisbaar voelen. Wanneer al je medewerkers samenwerken om dingen gedaan te krijgen, zullen ze zich bovendien beter voelen en trots zijn op zichzelf en op elkaar.

Ze verdienen het

man holding fire sparks inside room

Naast alle voordelen, die we hierboven al hebben besproken, moet je je werknemers meenemen naar een escape room omdat ze het verdienen. Ze hebben hard samengewerkt en het is nu de tijd om je waardering te tonen door ze een goede tijd en een avond plezier te bezorgen.

Verbeterd de gezondheid

Omdat de technologie in onze moderne wereld een steeds belangrijkere rol is gaat spelen, hebben we allemaal zeer sedentaire levensstijlen en dit heeft zeker gevolgen voor ons hart. De kans op het krijgen van hartaandoeningen kun je maar liefst met 50% verminderen door elke dag 30 minuten matig fysieke activiteiten te doen. Het maakt dus echt een aanzienlijk verschil!

De games duren een uur, dus dat is al tweemaal de aanbevolen tijd voor de dagelijkse fysieke activiteit. In plaats van uren in de bioscoop te gaan zitten, kun je beter een interactieve escape room game spelen. Je zult het geweldig vinden en je hart zal je dankbaar zijn.

Verlicht de stress

Stress is eigenlijk best nuttig in een escape room. Je hartslag versnelt, je bent klaar voor actie, je ademhaling versnelt ook en je lichaam brengt meer zuurstof naar de hersenen. Stress houdt ons in de meeste gevallen scherp en op de been. Wanneer je je stress niet kwijt kunt, kan dit leiden tot de ontwikkeling van ernstige gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld maagzweren, een beroerte, de ontwikkeling van astma en zelfs hartaandoeningen.

Had je een stressvolle week op het werk? Of een stressvol jaar? Je moet je dan echt gaan ontspannen, man! Hoewel we allemaal een heel druk leven leiden, is het essentieel om onze accu op te laden door zo nu en dan wat plezier te maken. Escape rooms zijn echt leuk voor iedereen. Escape games zijn geweldig om je lichamelijk en geestelijk scherp te houden. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak plezier. Je verdient het echt!

Laat een reactie achter