Yoga gaat voornamelijk om het vinden van je innerlijke rust, het liefst op een rustige en stille plek. Wat zou nou geen betere plek zijn om dit te doen dan hoog op de rode rotsen van Nevada’s Valley (Fire State Park), een afgelegen bestemming in de gebergte dat alleen toegankelijk is per vliegtuig of helicopter? Dus hoe kom je daar als je dat niet hebt? Yoga bedrijf Silent Savasana uit Las Vegas is een samenwerking aangegaan met ‘Maverick Helicopter’, om een nieuwe luxe yoga-ervaring te creëren genaamd ‘HeliYoga: Limitless.’

Als je besluit hiervoor aan te melden, wordt je opgehaald door een limousine vanuit je hotelkamer of vanuit je huis (als je binnen 8 kilometer van de Las Vegas Strip woont) en naar de Las Vegas helicopter terminal gebracht. Daar kan je vervolgens aan boord stappen in een helicopter die je in 20 minuten naar de top van het Nevada’s Valley gebergte brengt. Tijdens de rit heb je natuurlijk een geweldig uitzicht over de spectaculaire rode gebergte voordat je door een Silent Savasana yoga instructeur voor 75 minuten de yoga instructies op gaat volgen.

De yoga sessie is niet bepaald goedkoop en kost momenteel €2.981 voor maximaal 6 personen.

Hier is wat Bryan Kroten, Vice President van Maverick Helicopters heeft te zeggen: “We geloven dat deze helicopter- en yoga-ervaring zeer populair gaat worden en op dit moment wordt het ook zeker gewaardeerd door onze gasten. Het afgelegen en fantastische landschap van de Fire State Park zorgt ervoor dat gasten tijdens de yoga-sessie de levendige kleuren kunnen en omgeving kunnen ervaren. Dit brengt ook een hele speciale rust met zich mee”.

Via:Trendhunter

Laat een reactie achter