Deze geweldige spa wellness ontworpen door Studio Alberto Apastoli is gelegen in het Belfiore Park Hotel, aan de Venetiaanse kant van het Gardameer, Italië. De luxe spa in Italië is te vinden op een hele verdieping van het hotel en nodigt zijn gasten uit om optimaal te genieten en ontspannen.

Volgens de ontwerpers was het project gericht op een balans tussen de klassieke elementen van de spa door ruimtes, vormen, materialen, kleuren en lichten zorgvuldig te bestuderen. Door gebruik te maken van de lokale materialen, de bijzondere kenmerken van de locatie en een natuurlijke bron die tijdens de bouw werd ontdekt, krijgt de wellness een sensorische omgeving die levend is met elk bouwdetail en materiaal dat speciaal daarvoor is ontworpen.

Het hoogtepunt van het hele wellness centrum is een massieve olijfboom die speciaal in het ontwerp is geïntegreerd om het gevoel van ontspanning te verbeteren. Dit prachtige natuurlijke element versiert de socialiserende kamer, een plek met een uiterst eigentijdse look. Het waterreservoir in het midden wordt voortdurend vernieuwd in een natuurlijke mozaïekkamer. In de foto hieronder is de dampbad bedoeld om de zintuigen te verzoenen. Ten slotte heeft het hotel ook een prachtig uitzicht op het Gardameer.

Zie je dit soort luxe aan het Gardameer helemaal zitten?

 

Laat een reactie achter