Een bikini is een populair item binnen de badmode. In de zomer zijn er veel vrouwen die een bikini kopen. Ze willen een bikini die fijn zit en waar ze zich comfortabel in voelen. Er zijn verschillende bikini stijlen en je wilt natuurlijk dat de stijl goed bij jouw lichaamsvorm past. Benieuwd welke bikini’s op dit moment allemaal interessant zijn? En wil je weten welke bikini jij het beste kan kopen? Lees dan snel verder!

groene-bikini-vrouw

Heb je een appelfiguur?

Bij een appelfiguur heb je dunne benen en een korter bovenlichaam. Je kan dan kiezen voor een bikinibroekje die wat lager is uitgesneden. Op deze manier verleng je het bovenlichaam en lijkt het meer in verhouding. Een bikini met leuke prints of felle kleuren is perfect voor  een appelfiguur! Wanneer je je niet prettig voelt bij veel bloot, kan je ook kiezen voor een badpak of tankini.

Heb je een peerfiguur?

Wanneer je smalle schouders, een slanke taille hebt en heupen die breder zijn dan je schouders, dan heb je een peerfiguur. Meestal gaat dat samen met vollere boven benen en billen. Een strapless (bandeau) bikini laat je schouders breder lijken. Voel je je niet fijn bij een bloot bikinibroekje, kies dan voor een high-waisted bikinibroekje.

Heb je een atletisch figuur?

Bij een smalle bouw en subtiele rondingen heb je een atletisch figuur. Je kan ervoor kiezen om meer uitgesproken bikini’s te dragen, dat zorgt ervoor dat je figuur wat meer vorm krijgt. Wanneer je graag een bikini draagt, kan je kijken voor leuke details. Denk hier dan bijvoorbeeld aan leuke franjes of prints. Een bikini met push up zorgt ervoor dat je meer curves creëert.

Heb je een zandloperfiguur?

Wanneer je een smalle taille, aanwezige schouders en bredere heupen hebt, dan heb je een zandloperfiguur. Bij het kopen van een bikini kan je letten op de taille en je schouders meer accentueren. Een haltertop kan een mooie optie bieden. Bij een grotere cupmaat kan het fijn zijn om een top te kiezen die goede ondersteuning geeft. Een felle kleur is bij deze lichaamsbouw mooi, zodat de aandacht meer ligt op de vorm van je lichaam.

In 2021 zijn er enorm veel trends rondom bikini’s, maar het is belangrijk dat jij er als vrouw zijnde helemaal goed in voelt. De kleur geel is deze zomer weer enorm populair, felle kleuren doen het sowieso altijd goed. Daarbij is de V-vormige bikini deze zomer ook een trend! Het belangrijkste is dat jij er zelfverzekerd in voelt en probeer ook meerdere bikini’s uit, zodat je echt achter je keuze staat.

Laat een reactie achter