Het vinden van een bikini met dé perfecte pasvorm is voor sommige vrouwen soms nog best een uitdaging. Er zijn veel verschillende modellen, waardoor veel vrouwen vaak niet weten waar ze moeten beginnen. In dit artikel helpen we je bij het vinden van de perfecte bikini, zodat jij straalt aan het zwembad of op het strand.

Verschillende modellen bikinitops

bikini-zwart-vollere-vrouw-min

Er zijn veel verschillende bikinitops en ieder model heeft haar eigen voordelen. Een populair model onder veel vrouwen is de balconette bikinitop. Dit model is zo populair omdat het eigenlijk geschikt is voor ieder type borst. Dit model bikinitop heeft een lage pasvorm, doordat de cups aan de bovenzijde wat lager zijn uitgesneden. Met dit model creëer je een mooi en bescheiden decolleté. Een andere populaire bikinitop is de halter bikinitop. Dit is een trendy model met schuin lopende bandjes. Deze bandjes kun je vaak zelf in je nek verstellen, waarmee je vaak ook een mooi decolleté kunt creëren. Zoek je een model waarbij de bandjes niet in je nek zijn vastgeknoopt? Kies dan voor een bandeau bikini. De bandjes van de bandeau bikinitop zijn op meerdere manieren te dragen en in de meeste gevallen ook nog eens afneembaar. Een echte multifunctionele bikinitop voor aankomende zomer dus!

Bikinitop voor grotere cupmaten

Er is een passende bikinitop voor iedere vrouw, ook voor de vrouw met een grotere cupmaat. De bikinitop met beugel is ideaal voor vrouwen met een grotere cupmaat. De beugel in de bikini zorgt er namelijk voor dat de borsten gescheiden worden en extra ondersteuning krijgen. Kies voor een full cup bikinitop als je liever iets meer van de borst bedekt. Veel vrouwen denken nog steeds dat een bikini voor vrouwen met een grotere cupmaat over het algemeen saai is, dit is echter helemaal niet waar! Ook vrouwen met een grotere cupmaat hebben de keuze uit bikini’s in de mooiste kleuren en printjes. Het allerbelangrijkste is dat je een model kiest waar jij je prettig in voelt.

Bijpassend bikinibroekje

Als je eenmaal een passende bikinitop hebt uitgekozen, mag een bijpassend bikinibroekje niet ontbreken. Bij de meeste bikinitops is er de keuze uit een aantal verschillende bikinibroekjes. Er zijn bikinibroekjes in alle kleuren, soorten en maten. Kies voor een bikinibroekje dat goed past bij je figuur en waar jij je prettig in voelt. Nog een belangrijke tip bij het kopen van een bikinibroekje; koop een bikinibroekje niet te ruim. In het water zakt een bikinibroekje namelijk sneller af. In een te groot of te klein bikinibroekje komt je figuur in de meeste gevallen niet mooi uit.

Waar koop ik de perfecte bikini?

bikini-geel-vrouw-strand

Tegenwoordig vind je in veel winkels badmode in het assortiment, maar waar vind je een bikini van goede kwaliteit? Bij Annadiva vind je een ruim assortiment in badmode van een goede kwaliteit. Ook vrouwen met een grotere cupmaat kunnen hier, zowel online als in een van de winkels een passende bikini vinden. Voor welke bikini ga jij deze zomer?

Laat een reactie achter