Het is nooit te vroeg om je op Black Friday voor te bereiden. Of je nu voor het eerst de drukte zal trotseren of jezelf beschouwt als een echte Black Friday-veteraan zullen deze 10 tips je helpen om je voor te bereiden op de grootste winkeldag (en) van het jaar.

1. Bekijk alle advertenties en stippel een route uit.

Controleer je brievenbus, mailbox en het internet voor updates over fikse kortingen en Black Friday deals. Breng je route in kaart op basis van de deals die je echt graag wilt, en onthoud dat je plaatselijke winkelcentrum een ​​geweldige bron is voor kortingen op loopafstand van elkaar!

2. Maak een lijst en houd je eraan!

sale-advertentie-kleding

Je zult in de verleiding komen om af te wijken van je lijst met wensen tijdens de Black Friday-waanzin, en dat is precies waar retailers op hopen. In 2020 werd er 10% meer verkocht op Black Friday ten opzichte van het jaar er voor en deze trend zet zich al jaren voort. De beste manier om binnen je budget te blijven, is door je aan je lijst te houden en onnodige impulsaankopen te vermijden.

3. Laad uw smartphone op.

Er is niets erger dan geen afleiding te hebben terwijl je in de rij staat. Zorg er dus voor dat je smartphone volledig is opgeladen en volstaat handige apps. Zo kan je terwijl je staat te wachten je Candy Crush naar een hoger level tillen!

4. Kom op de fiets of het openbaar vervoer.

Vaak zijn de grotere steden in Nederland de populairdere plekken om last minute deals te scoren. Om kostbare shop tijd te besparen raden we aan om niet met de auto te komen! Een parkeerplek vinden in de binnensteden is praktisch onmogelijk.

5. Check je portemonnee.

lege portemonnee

Pinpas? Check! Creditcard? Check! Extra cash? Check! Geloof het of niet, het gebeurt wel eens dat je nou net je pinpas vergeet, dat wil je natuurlijk niet op Black Friday! Maak ook een plek in je portemonnee om bonnetjes te bewaren voor het geval dat je iets moet retourneren. Je kunt ook een ‘bonnetjes’ app downloaden om al je aankopen mobiel bij te houden.

6. Gebruik spaarkaarten.

Als je een creditcard hebt die spaarpunten biedt, kun je iets terugkrijgen voor alle aankopen die je tijdens Black Friday doet. Dit is een unieke manier om geld te besparen. Wissel de punten die je verzamelt in voor bijvoorbeeld cadeaubonnen!

7. Teamwork makes the dream work!

Vorm een team en splits je op! Op deze manier kun je je lijst verdelen en in minder tijd meer terrein afleggen en loop je geen producten mis omdat ze ‘op’ zijn.

8. Neem snacks en water mee.

Elke doorgewinterde Black Friday-shopper weet dat er veel ‘wachttijd’ is tijdens Black Friday. Het wachten tot winkels opengaan… Wachten tot de volgende kassamedewerker beschikbaar komt… Het duurt allemaal lang! En minder tijd betekent minder shoppen. Zorg er dus voor dat je snacks en water meeneemt om te voorkomen dat je geen tijd en geld verspilt aan het in de rij staan voor een fastfoodketen.

9. Vermijd de drukte.

winkelcentrum

Als je van een goede deal houdt maar een hekel hebt aan wachten in de rij, blijf dan thuis en winkel vanuit het gemak van je woonkamer. De meeste winkels bieden dezelfde en soms betere Black Friday deals online aan!

10. Heb geduld.

Black Friday is niet per se de beste dag om te gaan shoppen. Tegenwoordig duurt Black Friday langer dan die ene dag en zijn er dagen of soms weken flinke kortingen! Dus heb je geen zin om er op Black Friday uit te gaan? Neem je tijd en ga de volgende dag.

Laat een reactie achter