Breghje Kommers is de ex-vrouw van de welbekende rapper Ali B. Ze werden een getrouwd stel in 2006, maar in 2023 zijn ze gaan scheiden. De druppel die hun huwelijk door het schip liet zinken is het feit dat Ali B is veroordeeld tot seksueel grensoverschrijdend gedrag. De zedendelicten waar het specifiek over gaat zijn aanranding en verkrachting. Momenteel is de rechtszaak van Ali B ook actief. Breghje Kommers is moeder van drie zonen genaamd Nouri, Omar en Amin die ze samen met Ali B heeft gekregen. Ook toen ze getrouwd waren en nu nog steeds staat Kommers vrij buiten de schijnwerpers, maar we hebben wel wat interessante informatie over haar kunnen vinden!

De leeftijd en afkomst van Breghje Kommers

Breghje-Kommers.jpg

Breghje Kommers is nu 44 jaar oud, maar waar haar roots liggen is niet bekend. Wel weten we dat ze geboren en getogen is op Bergen op Zoom. Breghje is meer dan alleen de vrouw van een bekende artiest, maar sterker nog ze staat achter het succes van vele grote Nederlandse artiesten. Ze is namelijk de oprichtster van ‘SPEC’, het managementkantoor die ze in 2000 heeft opgericht. SPEC is verantwoordelijk voor het organiseren van festivals en hiphop-feesten. Haar passie hiervoor had ze al in haar jeugd ontdekt. In 1999, tijdens haar studententijd, liep ze stage bij Mercatorplein in Amsterdam, die evenementen organiseert. Een jaar later ging ze dus zelf aan de slag en ze is tot de dag van vandaag een hele grote invloed binnen de popcultuur. Wat ook niet gek is, want ze had grote artiesten binnen haar managementbureau, zoals Boef en Ronnie flex.

De relatie van Breghje Kommers en Ali B

Breghje Kommers en Ali B hadden naast een romantische relatie ook een zakelijke relatie, want in 2002 werd Ali B mede-eigenaar van haar managementbureau. En het was ook een bewuste keuze dat hij het gezicht van SPEC werd. Breghje is door haar hele carrière heen op de achtergrond gebleven en ze is nergens te bekennen op social media. Voordat Ali B onderdeel werd van het managementbureau was hij zelfs gokverslaafd, waardoor hij veel schulden had opgebouwd die hij met behulp van Breghje Kommers heeft kunnen aflossen. Nadat de vonk oversloeg gingen ze al snel trouwen en samenwonen in Almere, maar nadat het schandaal van de Voice Kids naar buiten is gebracht is dit niet meer het geval. Ze zijn gescheiden, maar ze wonen nog wel naast elkaar, zodat de kinderen zo min mogelijk van de breuk merken. Ook gaan ze nog samen op vakantie, maar verder zijn hun wegen gescheiden.

De financiële situatie van Breghje Kommers

Breghje Kommers heeft misschien een gebroken hart, maar op financieel gebied is ze zeker volledig onafhankelijk. Deze ambitieuze vrouw heeft niet alleen SPEC in haar bezit. Ze is ook eigenaar van Kommers Beheer B.V. die zich focust op financiële instellingen. En daarnaast heeft ze North Sea Camel B.V. op haar naam staan. Haar bedrijf SPEC heeft een eigen vermogen die maar liefst 1,3 miljoen euro is! De helft van dit vermogen is van Kommers. En met haar andere twee bedrijven heeft ze een vermogen van €1 miljoen euro. Haar totale vermogen ligt tussen €1,5 en €2 miljoen euro. Dat is zeker niet verkeerd!

Laat een reactie achter