Brian Kubatz ken je natuurlijk van het welbekende programma de ‘Gouden Kooi’. In dit programma zie je een groep kandidaten die voor een lange tijd verblijven in een mooie, luxe villa. Degene die het langst in de villa verblijft verdiend een bedrag van minimaal €1 miljoen euro. Brian Kubatz populariteit steeg megahard na zijn deelname. Wat niet gek is, want hij had alle dames achter zich aan en hij kon soms nogal een temperament hebben. Ondanks de bekendheid die hij kreeg, verdween hij na het programma buiten de schijnwerpers. Ontdek hier wat met Brian Kubatz van de Gouden Kooi is gebeurd!

De carrière van Brian Kubatz

Voordat Brian meedeed aan de Gouden Kooi was hij nog helemaal niet bekend. Hij had dus ook gewoon een ‘normale’ baan. Toen hij te zien was in het programma, heeft hij meerdere banen gehad binnen de IT-sector. Maar ook na zijn deelname en stijgende populariteit had hij een reguliere baan bij KPN voor elf jaar lang. Hij heeft hier gewerkt als ‘Sales Executive Cloud & Workspace. Ook was hij een professionele bokser, maar het is niet bekend of hij hier nu nog steeds mee bezig is. Maar in 2023 had hij wel een nieuwe stap in zijn carrière gemaakt als accountmanager. Hij is geen influencer, ook al had hij dat makkelijk kunnen worden. Op zijn Instagram plaatst hij wel kiekjes van zijn kinderen en dingen die hij in zijn leven doet. Soms plaatst hij ook een foto van zichzelf, maar hij houdt er duidelijk van om niet te veel in de spotlights te staan. Aan zijn Instagram is wel te zien dat hij een echte familieman is!

Brian-Kubatz-met-bizzey

Het liefdesleven van Brian Kubatz

Brian Kubatz kon in de Gouden Kooi gemakkelijk een hoop dames om zijn vinger winden, maar hoe zit het nu met zijn liefdesleven? Laten we het allereerst hebben over met wie hij vertrok na afloop van het programma. Hij had namelijk een relatie met de realityster, Amanda Balk. Maar er kwam al snel een einde aan hun relatie en gingen ze beide hun eigen weg op. Amanda kreeg een relatie met de enige echte DJ Afrojack en Brian eindigde uiteindelijk met zijn jeugdliefde, Tamara Said. Het enige wat bekend is over Tamara is dat ze een lifestyleblogger is. Het stel is getrouwd en ze hebben samen drie kinderen gekregen genaamd: Mai, Jaxx en Kairo. Ze wonen in Almere, maar ze bezoeken ook vaak het eiland Bonaire.

Brian-Kubatz-met-adje brian-kubatz-vroeger

Laat een reactie achter