Britt Dekker is een welbekende presentatrice van 32 jaar oud. Je hebt haar kunnen zien in verschillende tv-programma’s. Hierbij kun je denken aan Ministars en We Want More. Ook kun je haar kennen als een zeer getalenteerde dressuurruiter, vorig jaar heeft ze zelfs het Europees kampioenschap in haar zak gestoken samen met haar paard George. Daarnaast vlogt ze ook haar avontuurlijke leven als dressuurruiter op haar YouTube-kanaal die ‘Paardenpraattv’ heet. En op haar Instagram houdt ze haar 420k volgers ook op de hoogte van haar carrière. Vandaag ontdek je meer over het leven van Britt Dekker als dressuurruiter en haar favoriete paard!

Hoe komt Britt dekker aan haar paard?

Britt kreeg wel een hele bijzondere beloning in ruil voor alle programma’s die ze voor Talpa heeft gemaakt. Haar paard, George, waarmee ze het Europees kampioenschap in Parijs heeft gewonnen, kreeg ze van de enige echte John de Mol in 2019. Daarom staat George ook wel bekend als het ‘Talpaard’, wat natuurlijk verwijst naar haar contract met Talpa. Britt Dekker is hier dolgelukkig mee, want George was echt haar droompaard. Op Instagram vertelde Britt hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ze George kreeg: ‘John de Mol heeft mij gevraagd of ik een paar shows voor hem wil maken, en ik zei: als ik dit ga doen, geef me geen geld maar geef me dit paard’. Ze ziet haar paard tot de dag van vandaag als haar beste vriend: ‘George maakt al mijn dromen waar, mijn allerbeste vriend voor altijd!’, aldus Britt Dekker.

Bron: https://www.instagram.com/savannahvanrijnphotography/

Waar komt het paard van Britt Dekker vandaan?

paard-britt-dekker-3.jpg

George komt uit Spanje, Barcelona en hij is een witte schimmelhengst. Voordat hij naar Nederland mocht komen moest George nog helemaal nagecheckt worden in Spanje. Maar hij is hier inmiddels al 5 jaar en behoort nu tot één van de bekendste paarden in Nederland.

Nog meer foto’s van Britt haar paard:

Britt haar paard

Bron: https://www.instagram.com/p/CSwgtC0iXjk/

britt-dekker-paard.jpg britt-dekker-paard-2.jpg

paad-britt-dekker-2.jpg

britt-dekker-paard-4.jpg

Laat een reactie achter