We kunnen met zekerheid zeggen dat de buzz cut een van de meest eenvoudig te onderhouden kapsel is. Het is een stijlvol en ongecompliceerd kapsel dat tegelijkertijd minimalistisch en mannelijk oogt. Deze geknipte stijl benadrukt je gelaatstrekken en wordt daarom wereldwijd gewaardeerd.

Bekijk de onderstaande lijst van 25 verschillende soorten buzz cut kapsels.

1. Buzz cut met terugwijkende haarlijn

Buzz cut met terugwijkende haarlijn

Heb je te maken met een terugwijkende haarlijn of wil je werken met een opvallende weduwepiek? Een korte buzz cut geeft deze kale plekken doelbewust weer, in plaats van ze te benadrukken.

2. Temp Fade Buzz Cut

Temp Fade Buzz cut

Niets oogt stijlvoller en frisser dan een buzz cut met een temp fade. Voor een rond gezicht zorgt de temp fade voor een scherpe definitie, wat een aantrekkelijke uitstraling geeft.

3. Medium Lengte Buzz Cut

Medium Lengte Buzz Cut

Als je nog niet klaar bent om heel kort te gaan, maar wel een makkelijk te onderhouden stijl wilt, is de middellange buzz cut een goede keuze. Het biedt voldoende haarlengte om wat product te gebruiken voor een nettere look.

4. Buzz Cut met Hoge Fade

Buzz Cut met Hoge Fade

Voeg wat variatie toe aan je buzz cut door een middelhoge of hoge fade te kiezen. Deze stijl is ideaal voor ronde gezichten, waarbij de gebogen vorm bij het voorhoofd gecompenseerd wordt door de fade, waardoor het hoofd slanker lijkt.

5. Buzz Cut met dun haar

Buzz Cut met dun haar

Zelfs als je dun haar hebt, kun je een trendy buzz cut dragen. Kies voor korte buzz cuts om de aandacht niet op dunner wordend haar te vestigen en draag het vol zelfvertrouwen!

6. De Militaire Buzz Cut

Militaire Buzz Cut

De inductie- of militaire snit is een van de meest extreme buzz cut stijlen. Dit houdt in dat je bijna geen haar op je hoofdhuid hebt. Oorspronkelijk bedoeld voor militair gebruik, heeft deze snit een minimalistische uitstraling.

7. Militaire Buzz Cut met iets langere bovenkant

Militaire Buzz Cut met iets langere bovenkant

De buzz cut met iet meer lengte bovenop is een variatie op de militaire buzz cut. Voor mannen met een rechthoekige gezichtsvorm is dit een geschikte keuze, maar het vergt regelmatig onderhoud om de lengte in toom te houden.

8. Crew Cut Buzz Cut

Crew Cut Buzz Cut

Als je de zijkanten korter wilt en bovenop langer haar wilt behouden, is de crew cut een uitstekende optie. Deze stijl wordt vaak gekozen door sporters om te voorkomen dat het haar in de weg zit. De look hangt af van de vorm van je schedel en gezicht.

9. Buzz Cut met Platte Top

Buzz Cut met Platte Top

De platte top buzz cut lijkt op de crew cut, maar met een vlakke bovenkant die overgaat in langer haar. Dit kan resulteren in een scherpere look. Deze stijl wordt ook wel de lange buzz cut genoemd in vergelijking met andere varianten.

10. Fade Buzz Cut

Fade Buzz Cut

De vervaagde buzz cut onderscheidt zich door een huidvervaging aan de zijkanten en korter haar bovenop. Deze trendy stijl kan een geweldige keuze zijn om mee te pronken.

11. Borstel buzz cut

De borstel buzz cut is de langste van alle buzz cut stijlen, met bijna overal op het hoofd dezelfde haarlengte. Mannen met een ovale gezichtsvorm kunnen deze look goed dragen vanwege hun flexibele gelaatstrekken.

12. Mohawk Buzz Cut

Voor een Mohawk-geïnspireerde look kies je voor zeer korte zijkanten en een langere strook haar bovenop, die doorloopt tot de achterkant van de nek. Met minimale afmetingen creëer je een opvallende stijl.

13. Caesar Buzz Cut

Caesar Buzz Cut

Als je een langere buzz cut wilt, maar twijfelt over de juiste stijl, kies dan voor de Caesar buzz cut met een horizontale pony aan de voorkant. Zorg ervoor dat je het haar naar voren stylet na het knippen.

14. Hoge en Strakke Buzz Cut

Hoge en Strakke Buzz Cut

De hoge en strakke stijl is ideaal voor kort haar, met langer haar bovenop. Deze veelzijdige look past goed bij mannen met een langer gezicht.

15. Buzz cut met een harde scheiding aan de zijkant

Buzz cut met een harde scheiding aan de zijkant

Hoewel buzz cuts een mannelijke en minimalistische uitstraling hebben, kun je toch een interessante look creëren door een harde scheiding toe te voegen tussen de vervaagde zijkanten en het langere bovenste haar.

16. Buzz Cut met Baard

Buzz Cut met Baard

Een buzz cut in combinatie met een baard zorgt voor een onderhoudsarme stijl. Je kunt de buzz cut zelf bijwerken met een tondeuse.

17. Buzz Cut met langere bovenkant zonder fade

Buzz Cut met langere bovenkant zonder fade

Voor een ovaal gezicht is een buzz cut met een hoge fade een goede optie. De fade geeft een edgy touch en flatteert je gezicht.

18. Buzz Cut voor Dun Haar

Buzz Cut voor Dun Haar

Heb je dun haar? Een buzz cut met behoud van het aanwezige haar kan wonderen doen. Je zult verbaasd zijn hoe goed dit bij jou kan passen.

19. Buzz Cut met Sikje

Buzz Cut met Sikje

Een buzz cut met een sikje of subtiel gezichtshaar is een knappe en professionele look voor op kantoor.

20. Buzz Cut met strakke lijn aan de voorkant

Buzz Cut met strakke lijn aan de voorkant

Combineer een buzz cut met een precieze haarlijn voor een scherpe stijl die altijd opvalt.

21. Buzz cut met lage baard

Buzz cut met lage baard

Wil je je baard behouden maar toch een buzz cut? De combinatie van een zijscheiding en kinband creëert een ruige en stoere uitstraling.

22. Overal gelijke lengte haar

Overal gelijke lengte haar buzz cut

Voor symmetrie kun je het haar op je hoofd dezelfde lengte geven als je gezichtshaar. Deze look past goed bij mannen met een ovaal gezicht of een bril.

23. Korte Pony bij Buzz Cut

Korte Pony bij Buzz Cut

Voeg een onverwacht detail toe aan je buzz cut door een superkorte pony aan de haarlijn toe te voegen.

24. Buzz Cut voor Weduwepiek

Buzz Cut voor Weduwepiek

Zelfs een subtiele weduwepiek kan met een buzz cut een edgy uitstraling krijgen.

25. Buzz Cut bij Terugwijkende Haarlijn

Buzz Cut bij Terugwijkende Haarlijn

Een buzz cut kan een terugwijkende haarlijn juist benadrukken en doelbewuster doen lijken.

Met deze unieke selectie buzz cut stijlen kun je kiezen wat het beste bij jou past. Laat je inspireren en geniet van deze geweldige en minimalistische look! Kies uit de diverse soorten buzz cut stijlen en selecteer degene die past bij jouw gezichtsvorm. Je kunt kiezen voor een gladgeschoren look om je gezichtsstructuur te accentueren, of het combineren met een stoere baard. Een buzz cut vergt minimaal onderhoud.

Laat een reactie achter