Heb je haar ooit een cadeau gegeven en die maar al te bekende blik gezien van: ‘Ik wil dat ze denken dat ik het mooi vind, maar wat moet ik er in godsnaam mee?’ Nou, je zult niet geloven hoe eenvoudig het is om een cadeau voor haar te kopen waar ze echt van zal houden. Volg gewoon deze 5 tips om haar iets te geven dat haar ogen zal doen oplichten.

Hier zijn onze 5 tips bij het kopen van cadeaus voor haar:

1. Luister – Ze zal je vertellen wat ze leuk vindt

koppel-blij-relatie

Dit lijkt een voor de hand liggende tip, maar de meeste vrouwen/mensen hebben de neiging hints te laten vallen over wat ze leuk vinden en willen, zelfs als ze niet doorhebben dat ze dat doen.

Ze kan gezegd hebben dat ze na haar volgende betaaldag zichzelf misschien verwent met die nieuwe gouden sieraden, make-up, sportschoenen, luidsprekers, enz. wat een duidelijke aanwijzing is voor de dingen die ze wil. Een andere grote om op te letten is: “Ik wil een paar nieuwe kussens voor de bank, maar ik kan het niet verantwoorden ze te kopen op dit moment”.

Sommige vrouwen kunnen echter iets subtieler zijn of helemaal niet proberen hints te laten vallen. Nog enkele zinnen die de moeite waard zijn om op te letten zijn: Ik ben bijna door mijn parfum, mijn laarzen beginnen er echt versleten uit te zien, ik hou echt van xxx.

De sleutel om haar te verrassen met een cadeau dat ze graag wil hebben is te luisteren naar indicatoren in een normaal gesprek, vooral als ze klaagt (zoals iedereen doet) over iets dat ze momenteel heeft! Maak er ook meteen een notitie van, zodat je het niet vergeet.

2. Denk aan haar als persoon

We bedoelen niet alleen denken aan ‘wat zal ze leuk vinden’ terwijl je wanhopig door een winkel snelt. We bedoelen nadenken over wat ze al heeft en wat ze al leuk vindt, heeft ze veel sieraden of snuisterijen voor in huis, is ze een liefhebber van wijn, thee of frisdrank, wat vindt ze leuk om te doen?

Schrijf wat je al van haar weet op in een lijstje en je zult verbaasd zijn hoeveel verschil dit maakt bij het winkelen voor een cadeau.

Als je bijvoorbeeld weet dat ze veel sieraden heeft, besef je misschien dat je eigenlijk niet meer voor haar wilt kopen, maar het laat zien dat ze misschien iets nodig heeft om het allemaal bij elkaar te houden, zoiets als een juwelendoosje. Of als ze van bloemen houdt maar je wilt haar niet iets kopen dat niet lang meegaat, koop haar dan iets blijvends (en romantischer) zoals een zilveren roos.

Door dit denkpatroon te volgen kun je uitleggen waarom je dat cadeau voor haar kocht en, geloof ons, als je haar laat zien dat het is omdat je aandacht voor haar hebt, krijg je een paar belangrijke brownie points.

3. Koop een eenvoudig cadeau voor haar, maar maak het uniek

cadeau-maken

Je weet dat ze ’s avonds graag een wijntje drinkt – de lijst uit tip 2 vertelt je dat. Maar wat kun je met die informatie doen om haar iets te geven waar ze van zal houden – haar een paar nieuwe wijnglazen en een fles rosé geven klinkt misschien wat eenvoudig.

Maar het is belangrijk te onthouden dat als je cadeaus voor haar koopt, je haar iets wilt geven waar ze van zal houden en dat ze zal gebruiken. Neem dus die wijnglazen en die fles wijn en laat ze personaliseren met een speciale boodschap of datum die betekenisvol zal zijn. Of denk aan minimalistische sieraden met de eerste letter van jouw naam.

Hetzelfde idee kan ook werken met zo veel andere soorten geschenken, zoals sieraden, kussens en zelfs kaarsen.

Zo laat je zien dat je niet alleen hebt nagedacht over wat ze leuk vindt, maar die informatie ook naar een heel nieuw niveau hebt getild om ervoor te zorgen dat je een echte glimlach op haar gezicht tovert.

4. Koop niet iets alledaags voor haar – verwen haar!

De sleutel tot een geschenk dat ze graag zal krijgen is echter iets kopen dat haar verwent. Je kunt tegenwerpen dat ze niet het type vrouw is dat graag verwend wordt, maar wij zijn hier om je te vertellen dat elke vrouw graag weet dat iemand genoeg van haar houdt om echt moeite in haar cadeau te steken en iets bijzonders voor haar te kopen.

5. Het cadeau hoeft geen ‘geschenk’ te zijn

bloemen-cadeau

Heb even geduld met ons voor deze. Als je denkt aan een geschenk kopen, denk je aan een (hopelijk) mooi verpakt voorwerp dat ze kan openmaken en vasthouden – Dit hoeft niet het geval te zijn.

Als er iets is waarvan je denkt dat ze het leuk zal vinden om te doen, is het mogelijk dat een ervaringsdag of weekendje weg een beter cadeau voor haar is dan een nieuwe trui.

Er zijn zo veel ervaringsdagen, van kuurdagen, wijngaardrondleidingen en cupcake versierlessen tot superauto races en bungeejump ervaringen, dus het is zeker nog iets om in de vergelijking op te nemen als je cadeaus voor haar koopt.

Als je meer hulp of informatie nodig hebt over cadeaus voor haar kopen, kijk dan op onze website. De meeste van onze geschenken kunnen zelf gepersonaliseerd worden en met een kaartje rechtstreeks naar haar deur gestuurd worden.

Laat een reactie achter