Carrie ten Napel is geen onbekend gezicht op de televisie. Zeker als je veel talkshows kijkt, herken je haar vast wel. Carrie werd op 10 februari 1980 geboren in Harderwijk, maar ze woont inmiddels in Ermelo. Daar woont ze samen met haar man Michiel Teeling, met wie ze twee kinderen heeft: zoon Pim en dochter Lotte. Maar je zou Carrie ten Napel ook kunnen kennen als de dochter van Evert ten Napel, die net als zijn dochter bekend is geworden door zijn werk in de (sport)media. In dit korte artikel vertellen we je meer over het gezin van Carrie ten Napel.

Wie is Carrie ten Napel?

Carrie ten Napel

Carrie werd vooral bekend door haar televisiewerk. Ze deed in Amsterdam de studie Toerisme, maar ging daarna toch verder in de mediawereld. Net als haar vader Evert ten Napel ging ze op een sportredactie werken en presenteerde in de jaren daarna verschillende programma’s.

Dit deed ze onder andere voor TV Gelderland en TV Oost, en later ook voor Omroep MAX. Inmiddels is Carrie sinds 2020 het vaste gezicht van de talkshow Op-1 en presenteert ze ook de liveshow Scrooge Live, die rondom kerst wordt uitgezonden.

Carrie ten Napel gezin

Vader Carrie ten Napel

Evert ten Napel

Meer achtergrondinformatie over het gezin van Carrie ten Napel

Carrie is getrouwd met sportverslaggever Michiel Teeling en samen hebben ze twee kinderen: Pim en Lotte. Het is verder niet bekend waar Carrie en Michiel elkaar hebben leren kennen en hoe lang ze al samen zijn. Maar volgens Carrie zelf was het voor haar niet makkelijk om relaties aan te gaan, omdat ze naar eigen zeggen “tot haar 25e last had van bindingsangst”. Nu lijkt ze toch van haar bindingsangst af te zijn en is ze gelukkig met haar gezin.

Kinderen van Carrie ten Napel

Carrie-ten-Napel-kinderen.jpg

Gezin Carrie ten Napel

Man van Carrie ten Napel

Michiel Teeling

Wegrakingen

In 2023 werd bekend dat Carrie al twee jaar last heeft van een vervelende klacht. In 2021 zou ze naar eigen zeggen voor het eerst een “wegraking” hebben gehad. Carrie verteld dat de wegrakingen “uit het niets” kwamen en het zou gebeurd zijn vlak voor de opnames van een televisieprogramma dat ze ging presenteren: namelijk Droomhuis Gezocht. Ze werd plotseling duizelig, moest overgeven en haar hoofd kreeg een harde klap doordat ze wegzakte. Ze is zelfs met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Carrie ten Napel gezin

Carrie vertelde daar het volgende over: “Ik raakte het vertrouwen in mijn lichaam helemaal kwijt”. Toch is het Carrie gelukt om met de klacht om te gaan en voelt ze het zelfs aankomen als het gebeurd. Het is nu gebleken dat Carrie een lage bloeddruk heeft en ze op tijd op de rem moet trappen als ze het te druk heeft. Daarom probeert ze het rustiger aan te doen dan ze voorheen deed.

Laat een reactie achter