Al meer dan 35 jaar overtuigt het veelzijdige horlogemerk G-Shock op alle fronten; van robuustheid en toughness tot design en stijl. Deze overtuiging is ook terug te zien in de stijlvolle en functionele G-Steel collectie, waar hoogwaardige materialen worden gecombineerd met de betrouwbare technologie van de beproefde G-Shock modellen. De opvallende premium look wordt gevormd door het meerlaagse design wat een fascinerende diepte en uitstraling geeft. Robuuste eigenschappen zorgen voor onverwoestbaarheid, die wordt gecreëerd door de combinatie van de twee extreem robuuste materialen kunsthars, carbon en edelstaal. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Casio G-Shock G-Steel!

Eigenschappen en functies

<h1>G Shock G Steel horloges</h1>

Eigenschappen en functies

Het verleggen van grenzen en een eigen koers varen, dat is waar G-Shock voor staat. De G-Shock G-Steel horloges hebben niet alleen een stoer design doordat voorzien zijn van een edelstalen kap, maar ook alle benodigde functies zijn aanwezig. Bluetooth zorgt ervoor dat het horloge draadloos verbonden kan worden met de smartphone, waarbij de G-Shock Connected App het bedieningsgemak aanzienlijk verbetert.

Naast dat de zonnecellen ervoor zorgen dat lichtenergie in een accu wordt opgeslagen en het horloge dus zijn energie uit licht haalt, beschikt de G-Shock G-steel ook over handige functies als een stopwatch, timer, alarm en een phone finder. Maar er is meer dan dat. Een duik in het water is bijvoorbeeld ook geen enkel probleem, aangezien het horloge waterbestendig is tot 20 bar. En doordat de horloges radio-controlled zijn is het een ideaal horloge voor de echte reiziger, want de wereldklokfunctie geeft de tijd overal ter wereld juist weer. Hierbij hoeven de echte avonturiers zich geen zorgen te maken, aangezien het horloge door de schokbestendige constructie optimaal beschermd wordt tegen schokken en trillingen.

Design

Het analoog quartz uurwerk geeft de tijd weer met fluoriserende wijzers. Zodra het te donker wordt om gegevens af te kunnen lezen, is het voldoende om een lichte beweging met je pols te maken. Het ledlampje in het horloge gaat automatisch aan, zodat het aflezen in het donker geen problemen geeft.

De Casio G-Shock G-Steel kan op elke gelegenheid gedragen worden. Of je nu aan het werk bent, een onvergetelijke reis maakt of in je vrije tijd een evenement bezoekt; de verschillende modellen zorgen ervoor dat de horloges eindeloos te combineren zijn met elke outfit.

Laat een reactie achter