Cryptocurrency is in de volksmond bekend als Bitcoin, een geautomatiseerde munteenheid die in januari 2009 door Satoshi Nakamoto werd gecreëerd op een zeer mystieke manier. Bitcoin werkt niet als een traditioneel online betalingsmechanisme, maar biedt zijn klanten lagere transactiekosten. Gewoonlijk geeft de overheid haar eigen valuta uit op de markt die door het hele land stroomt, wat betekent, dat de overheid als enige de structuur van het geld in evenwicht brengt. Ze hebben gecentraliseerd gezag waar ze als enige toegang hebben tot geld of valuta, maar daarentegen werkt Bitcoin op gedecentraliseerde basis. Wat betekent dat geen centrale banken en centrale overheid gezag hebben over cryptocurrency en dat ze geen recht hebben om er toegang toe te krijgen of om er transacties van te doen.

Naarmate de tijd verstrijkt, zijn er zoveel mensen die geïnteresseerd raken in cryptocurrency of bitcoin en zich in digitale valuta zijn gaan verdiepen. Maar er zijn enkele feiten die je over het platform voor digitale valuta moet weten voordat je in de “verborgen en besloten” wereld investeert.

1. Ze zijn belastbaar

bitcoin-processor-computer

Op dit moment spelen cryptocurrency een vitale rol op de markt, dus is het bekend dat de belastingdienst er zeker een graantje van meepikt. Daarom moet je als gebruiker van cryptocurrency zeker belasting betalen van je cryptocurrency winst, ondanks dat je je bij 1k Daily Profit aanmeld en daarmee geld verdiend.

2. China is de grootste cryptocurrency mijnwerker

China heeft meer dan 70% van het minen van cryptocurrency in handen. Dat is het proces is van het verifiëren van enorme transacties van geld of valuta op de markt en die dan vastzetten of plaatsen op het grootboek van de Blockchain. Dat is een digitaal grootboek dat talloze registraties van geld en transacties van verschillende bedragen in blokken over vele computers bijhoudt. Zodat elk betrokken blok niet veranderd kan worden met ingang van een datum in het verleden zonder dat alle opeenvolgende blokken veranderd worden.

3. De totale hoeveelheid bitcoin is beperkt

bitcoin-zand

Als je een nova bent in cryptocurrency en je denkt dat je een eindeloze hoeveelheid crypto kunt kopen, denk dan nog eens goed na. Cryptocurrencies zijn beperkt, en daarom blijven al deze munten in waarde stijgen naarmate er minder aanbod is. Het werkt zowel in de vraag- als in de aanbodmodus. Als het aanbod door bepaalde factoren afneemt, krijgt de vraag te maken met een tekort aan grondstoffen en hoge kosten, productiviteit, enz. en schommelt de prijs sterk.

4. Niemand weet wie bitcoin gemaakt heeft

Het woord “crypto” is een Griekse terminologie die “verborgen of privé” betekent. Het gebruik ervan heeft talrijke en meervoudige voordelen omdat deze digitale munt gemaakt en gebruikt is door privé personen wier identiteit onbekend is en niet gemakkelijk op technische platforms gevonden kan worden. Dus, wie is de mystieke persoon die de gigantische markt van virtuele valuta heeft gecreëerd? Nou, niemand weet eigenlijk wie er achter deze markt zit. Het meest verrassende feit en ook verbazingwekkende over cryptocurrency is dat de persoon of organisatie die “Bitcoin” uitvond of schiep onbekend is! Maar de mensen geloven dat de schepper van bitcoin Satoshi Nakamoto is, wiens identiteit ook onbekend is.

5. Cryptocurrency kan niet fysiek verboden worden

bitcoin-malta

Veel landen hebben besproken en gepland om cryptocurrency te verbieden, zodat het gebruik ervan geen invloed kan hebben op de economische toestand van een bepaald land. Maar het is fysiek onmogelijk om cryptocurrency te verbieden. Iedereen in deze wereld die een crypto-portemonnee wenst, kan er gemakkelijk aan komen. Het is bekend dat landen op elk moment verordeningen kunnen maken, maar de cryptocurrency markt zelf kan niet verboden worden.

Laat een reactie achter