Daniëlle van de Donk, een gevierde Nederlandse voetballer, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Van haar tijd bij Arsenal tot haar huidige spel bij Olympique Lyonnais, Van de Donk heeft laten zien dat ze een kracht is om rekening mee te houden op het voetbalveld. Haar persoonlijke leven heeft echter ook de nodige aandacht gekregen, vooral met betrekking tot haar relaties binnen de voetbalwereld. Met wie deelt Daniëlle van de Donk op dit moment haar leven? Wij zochten het voor je uit!

Voetbalcarrière en overstap naar Olympique Lyonnais

Daniëlle van de Donk, geboren op 5 augustus 1991, heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in het vrouwenvoetbal. Haar tijd bij Arsenal Women’s Football Club was gemarkeerd met succes, maar in 2021 maakte ze de overstap naar Olympique Lyonnais, een beslissing die een nieuwe fase in haar carrière inluidde. Deze transfer markeerde ook het einde van haar relatie met Arsenal-teamgenoot Beth Mead.

De (ex) relatie tussen Van de Donk en Beth Mead

Van de Donk en Beth Mead

Van de Donk en Mead waren niet alleen teamgenoten bij Arsenal, maar vormden ook een paar. Hun relatie werd goed ontvangen door fans en ze werden gezien als een powerkoppel binnen het vrouwenvoetbal. Echter, met Van de Donk’s vertrek naar Olympique Lyonnais, kwam er een einde aan hun relatie. Fans van het powerkoppel uitten hun verdriet over de relatiebreuk op social media, maar de relatie viel niet meer te lijmen. Inmiddels lijkt Van de Donk gelukkig te zijn met een nieuwe partner, eveneens uit de voetbalwereld.

Nieuwe relatie met Ellie Carpenter

In haar nieuwe team heeft Van de Donk opnieuw liefde gevonden, ditmaal met de Australische voetballer Ellie Carpenter. Carpenter, die in 2021 bij Olympique Lyonnais kwam, heeft een indrukwekkende staat van dienst en is acht jaar jonger dan Van de Donk. Hun relatie lijkt serieus te zijn, zoals blijkt uit een gezamenlijke vakantie in Australië en Carpenter’s verjaardagsbericht aan Van de Donk op Instagram.

Ellie Carpenter is nog een opkomende ster

Ellie Carpenter is op 23-jarige leeftijd al één van de beste rechtsbacks ter wereld. Ze debuteerde op vijftienjarige leeftijd voor de Australische nationale ploeg en was de jongste deelnemer aan het vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Carpenter is ook de jongste speelster en doelpuntenmaker in de geschiedenis van de National Women’s Soccer League in de Verenigde Staten. Inmiddels speelt ze net als Van de Donk bij Olympique Lyonnais en heeft ze meer dan zestig interlands op haar naam staan.

Toekomstverwachtingen voor Van de Donk

Van de Donk’s transfer naar Olympique Lyonnais en haar nieuwe relatie met Carpenter wijzen op een spannende toekomst, zowel professioneel als persoonlijk. Met haar ervaring en Carpenters opkomende status in de voetbalwereld, vormen ze samen een indrukwekkend paar binnen het internationale vrouwenvoetbal. Daniëlle van de Donk heeft een opmerkelijke reis afgelegd in haar voetbalcarrière en persoonlijke leven. Van succesvolle jaren bij Arsenal tot een nieuw hoofdstuk bij Olympique Lyonnais, en van haar relatie met Beth Mead tot een nieuwe liefde met Ellie Carpenter. Van de Donk blijft een inspirerend voorbeeld in de sport. Haar verhaal is een bewijs van haar veerkracht, talent en het vermogen om zowel op als naast het veld succes te vinden, ook in de toekomst.

Laat een reactie achter