Mega, giga en andere indrukwekkende woorden zijn niet genoeg om dit paradijs te beschrijven. De afbeeldingen van het opkomende 100.000 vierkante meter huis in Californië spreken namelijk voor zich. De Bel Air Mansion is maar liefst 2 keer zo groot als het Witte Huis. Voor 500 miljoen dollar (415 miljoen euro) zal dit het duurste huis ter wereld worden!

Het half miljard dollar eigendom is ontwikkeld door Amerikaanse filmproducent en vastgoedontwikkelaar Nile Niami. Het project met de bijnaam ‘The One’ is ontworpen door Paul McClean. De 47-jarige architect wil vooral het landgoed zeer laten opvallen. Paul McClean wil een levensstijl verkopen en een leven creëren waar de meeste mensen zich voor kunnen stellen te leven.

duurste huis ter wereld voor 500 miljoen dollar

Het project, gelegen op een 4-hectare top van een heuvel in Bel Air, net ten westen van Beverly Hills, zal eind 2017 af zijn. Het grote landgoed is zo ingericht om top-luxe te bouwen zoals vijf zwembaden, een Monaco- stijl casino, een nachtclub met VIP-toegang, een bowlingbaan met vier banen en nog veel meer. De muren van glas zijn zo ontworpen dat ze kunnen verdwijnen. Daarnaast zijn de muren vooral van marmer gemaakt.

duurste huis ter wereld voor 500 miljoen dollar

Voor $500 miljoen is dit McClean’s grootste project ooit voorzien van een hoofdslaapkamer van 5.000 vierkante meter, een tweevoudige waterval, een temperatuur beherende kamer voor het opslaan van verse bloemen, een bioscoop met 40 plaatsen, een sigaar lounge, een dansvloer binnen en buiten en een garage met een ruimte voor 30 auto’s.

duurste huis ter wereld voor 500 miljoen dollar

Dit paradijs is ontworpen om bijna alle faciliteiten ter beschikking te stellen. Zo zijn er ook 20 slaapkamers, 30 badkamers, een fitnessruimte, een haar- en nagelsalon.

duurste huis ter wereld voor 500 miljoen dollar

Om het net even wat specialer te maken, komt het hedendaagse paleis ook met een lounge met kwallen die de muren en plafonds vervangen.

Paul_mcclean_hollywood_hills

McClean onthulde ook: “We hebben een volledig beveiligingscentrum dat rechtstreeks van de “Death Star” komt. We moeten secundaire gangen hebben, om medewerkers te kunnen omzeilen. Hij voegde eraan toe dat hij, ondanks de grootte, met iedere ruimte een functionele en vermakende omgeving wil creëren, want waarom zou je anders zoveel ruimte nodig hebben?

Tegenover de Stradella Road van Bel Air met uitzicht op het Santa Monica-gebergte en het centrum van Los Angeles, biedt dit paradijs buren als Jennifer Aniston en Elon Musk.

Check ook de 250 miljoen dollar mansion hieronder!

Via: The Orange County Register

Laat een reactie achter