Koffie tafels zijn gewoon grote hobbelige dingen waar je simpelweg iets op kan zetten, zoals je bakje koffie. De Sobro Cooler Coffee Table daarentegen ($899) is helemaal anders. In tegenstelling tot het ouderwetse meubilair van vroeger, heeft Sobro een grote gekoelde lade om drankjes koud en handig in te bewaren.

Maar ook is de Sobro ontworpen voor de digitaal levensstijl. Het beschikt namelijk over twee ingebouwde Bluetooth-luidsprekers die je op jouw apparaten of smart-tv kan aansluiten. En dat terwijl de LED verlichting onderaan de tafel nog voor extra sfeer bezorgt.

Onder de getemperde glazen top van de Sobro is een touch control interface om het bluetooth te beheren, maar ook de lichten, audio en de temperatuur van de gekoelde lade. De Sobro heeft twee USB-laadpoorten om uw apparaten op aan te sluiten en daarnaast zijn er ook twee 110v-uitgangen in de tafel ingebouwd voor bijvoorbeeld je laptop of voor andere apparaten.

Een paar kleinere opslagladen houden rekening met afstandsbedieningen, netsnoeren of wat je ook maar netjes wilt wegstoppen. De Sobro koffietafel is een slank, simpel ontwerp dat goed past in bijna elke inrichting. De setup is makkelijk ook super eenvoudig, je schroeft namelijk de benen eraan, steekt de tafel in een stopcontact, en je bent klaar om een ​​hele dag op de bank te chillen!

 

Laat een reactie achter