Djamila Celina is op verschillende manieren te bewonderen. Deze influencer, zangeres, realityster en diskjockey heeft het goed voor elkaar. Je kent haar hoogstwaarschijnlijk van de serie “The Realhousewives of Amsterdam” die in 2022 werd uitgebracht. Dit is de Nederlandse variant van de Amerikaanse serie “Desperate Housewives” en door haar deelname heeft ze een hoop bekendheid gekregen. Maar haar rijkdom heeft ze vooral te danken aan haar succesvolle carrière als DJ. In 2011 had ze een doorbraak gemaakt als DJ. Ze draaide in verschillende clubs in onder andere Amsterdam. Ze werd in de jaren 2015, 2019, 2020 en 2021 zelfs verkozen tot ‘World’s Most Sexy Dj’. Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de carrière van Djamila Celina en hoe ze hier een bizar vermogen mee heeft op te bouwen!

Maak kennis met Djamila Celina

Djamila Celina is 38 jaar oud en geboren en getogen in Nederland, maar ze heeft buitenlands bloed door haar aderen stromen. Haar moeder is Chinees/Surinaams en haar vader heeft een Zwitserse afkomst. Haar liefde voor entertainment heeft ze zeker niet van een vreemde, want haar vader is ook de bekende acteur, Gerard Kox. The Realhousewives of Amsterdam is niet de enige serie waar Djamila aan heeft meegedaan. Je kun haar ook kennen van ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ en ‘Steenrijk/Straatarm’, waarin ook duidelijk te zien is dat Djamila en haar partner een zeer welvarend leven leiden.

Hoe heeft Djamila Celina haar vermogen opgebouwd?

Djamila Celina staat het meest bekend als DJ, want ze draait namelijk op festivals door heel de wereld. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat je hier wel een fortuin mee kunt verdienen. Daarnaast heeft Djamila door haar bekendheid een hoop volgers gekregen op social media, zoals Instagram en TikTok. Op Instagram heeft ze 199k volgers en ze deelt allerlei content met haar felroze lokken. Daarnaast heeft ze ook een eigen onderneming die “djamilacelina” heet. Op haar webshop verkoopt ze onder andere T-shirts en parfums.

Wat is het vermogen van Djamila Celina?

Djamila Celina heeft meerdere inkomstenbronnen. Daarom zijn mensen erg benieuwd wat het vermogen van Djamila Celina is. Ze verdient veel geld met spelen op festivals als DJ, samenwerkingen met bedrijven en merken als influencer, ze is een ondernemer met haar eigen webshop en door haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s brengt ze ook geld in het laatje. Wij schatten haar eigen vermogen daarom in op tenminste 1,5 miljoen euro.

Laat een reactie achter