Het afdrukken van een foto is misschien niet het meest voorkomende meer in de hightechwereld van vandaag, maar soms is het toch net even beter om het echt in je handen te hebben. Of je het nou op je koelkast wilt zetten, in een plakboek wilt plakken, of omdat je een foto wilt doorsturen naar de niet-zo-tech-savvy mensen uit je familie, een fysieke foto of Canvascompany.nl kan soms toch net even meer plezier geven en zo zijn voordelen hebben.

Dat brengt het onderwerp meteen bij de draagbare printer genaamd “LG Pocket Photo Smart”, de printer die je letterlijk overal mee naar toe kunt nemen.

De LG Pocket Photo Smart is een draagbare en draadloze printer die letterlijk in de palm van je hand past. De pocketprinter kan met ieder Android- of iOS-apparaat verbinden (wanneer je de app download). De papieren zijn 5 bij 7 en je kunt in principe afdrukken wat je maar wilt! Met de app kan je ook eenvoudige fotobewerkingen maken voor het afdrukken.

Bang dat de inkt weer zo prijzig is? Vergeet het maar! De pocketprinter van LG is behoorlijk indrukwekkend, want het gebruikt geen inktcartridges. In plaats daarvan gebruik je simpelweg papier van ZINK, een bedrijf dat speciaal papier maakt met de ingebouwde kleur. Het papier wordt opgewarmd door het apparaat, waardoor de kleur in het papier wordt ingebed.

Op de website van LG kun je zien waar je de draagbare pocket printer kunt bestellen. De prijs ligt rond de €160.

Laat een reactie achter