Voor degenen die van een eenvoud, schoon en een residentieel ontwerp houden, zal Le Marche Villa de perfecte droomhuis zijn. De eigentijdse boerderij is compleet omgetoverd tot een moderne villa, maar de elementen van een plattelandsleven zijn behouden en nog goed terug te zien.

Dit droomhuis heeft vele architectonische details en chique interieurontwerp. Van deze geweldige combinatie kan iedereen genieten, aangezien de boerderij te huur staat voor bezoekers. Le Marche Villa telt drie verdiepingen is maar liefst een 300-jaar oude woonhuis dat hersteld werd nadat het in 1995 gedeeltelijk afgebrand was.

Le Marche Villa is gelegen in La Marche in de stad Treia in Italië. Dit droomhuis, werd opnieuw ontworpen door Caviano-gebaseerde designstudio Wespi de Meuron Architekten en het duurde vier jaar om te bouwen. In La Marche Villa kunnen 11 mensen slapen. De ontwerpers hebben deze eigentijdse Italiaanse boerderij omgetoverd tot ideale vakantiewoning met een bijgebouwd pension en zwembad. Het metselwerk is grotendeels bewaard en gerestaureerd, terwijl alle houtstructuren werden vervangen. De nieuwe witte binnenoppervlakken helpen bij het reflecteren van het licht, waardoor het vooral een ruimtelijk gevoel creëert.

 

Laat een reactie achter