Als je toevallig langs de Brooklyn’s Chocolate Room loopt, is het zeker aan te raden om de duurste chocolade ter wereld eens te ontdekken. De Deense chocolatier Fritz Knipschildt van Connecticut (ook wel de Willy Wonka genoemd) is de man achter de mega speciale chocolade.

Je dacht misschien dat we het over een eurotje of 500 hadden, maar de prijs van de duurste chocolade ter wereld komt niet eens in de buurt daarvan! Met €2.150, – per pond heeft La Madeline au Truffe een debuut gemaakt in de Guinness World Records vanwege zijn prijs. Waarom zo duur? De recordbrekende chocolade bestaat o.a. uit een zeldzame Franse Perigord truffel. De troffel wordt dan ingebed in zware room, suiker, truffelolie en vanille die in 70% Valrhona pure chocolade is bedekt en vervolgens wordt fijn gerold in cacaopoeder.

Als je een cadeaubudget van €200 hebt of je bent zelf een enthousiaste chocolade liefhebber, dan kunnen we deze prachtige ambachtelijke chocolade aanraden. Ieder stuk van de chocolade wordt prachtig gepresenteerd op een bed van nepparels in een zilveren doos gebonden met een strikje.

Laat een reactie achter