Voor degenen die altijd het beste van het beste willen hebben, is hier een prima. We spreken overigens niet over kleine bedragen, ook al gaat het slechts om een rookpijp. Deze uber-fijne en ultra-glamoureuze rookpijp heeft een prijs van $85.000, of terwijl €72.396! Helaas is deze rookpijp geen koopje, maar je kan dan wel het een en ander verwachten voor dat geld.

Deze speciale rookpijp is gecreëerd door juwelier Bon-Cadeau.ru. De rookpijp is volledige handgemaakt en vol met juwelen. De unieke rookpijp is gevormd als draak, versierd met 47 stuks zwart-witte diamanten, 38 stukjes robijnen en 6 stukjes fijne sapphire diamanten. Op de rookpijp vind je ook een zeldzame steen genaamd Blue Coral en heeft vier stukjes prachtige  en zeldzame toermalijn steentjes.

De luxe rookpijp weegt in totaal 300 gram, waarvan 275 gram zilver en 22 gram bestaat uit verschillende soorten goud. Het gaat in dit geval niet om “gewone” juwelen. Met een kleine druk op de knop kan de exclusieve rookpijp draaien op een diamant, terwijl de mond en de vleugels van de draak tegelijkertijd opengaan.

Voor wanner dit alles nog niet genoeg is, in de pijp zit ook een geheime camera verborgen! Als je ooit van plan bent de rookpijp te kopen, weet je in ieder geval zeker dat je opvalt tijdens de rookpauze.

Via: Superyachts

Laat een reactie achter