Er is iets geweldig koninklijks aan het roken van een sigaar terwijl je tussendoor af en toe een slokje neemt van een glas ultra-premium whisky. Alhoewel, Gurkha Cigars is hier om de beleving van het roken van je sigaar net even wat specialer te maken met de duurste sigaren ter wereld, of terwijl, onbetaalbaar voor velen. Gurkha Cigars heeft een extreem dure, hoge kwaliteit sigaar geïntroduceerd van ruim €800.000 die je naar alle waarschijnlijkheid alleen in het bezit zou kunnen zijn van de majesteit!

Deze sigaar is ongetwijfeld de duurste sigaar ter wereld en is gemaakt met grootste zorg en bestaat uit ingrediënten waar je nog nooit aan hebt gedacht. Iedere met de hand gerolde sigaar is eerst doordrenkt met de klassieke Remy Martin’s Black Pearl Louis XIII, die per fles alleen al €133.000 kost. Om er zeker van te zijn dat elk exemplaar van deze schoonheden is perfect tot in de puntjes is er een klein groepje handrollers geselecteerd en bevoegd om met de ingrediënten te werken. Tijdens het gehele proces worden alle ambachtslieden geblinddoekt zodat ze nergens door kunnen worden afgeleid en zich alleen maar kunnen focussen op hun werk.

duurste sigaar ter wereld

De koninklijke rollen worden dan gevuld met zeldzame vulling afkomstig van oude stukken land in het Himalayagebergte met tabak die uitsluitend gewassen is met Fiji-water. Daarna wordt het verder gerold in bladgoud en versierd met diamanten van in totaal vijf karaat. Voor de mensen die dit kunnen betalen; de duurste sigaar wordt persoonlijk aan je overhandigd door een boodschapper die de sigaren alleen met witte handschoenen vasthoudt. Nou, deze sigaar kun je gerust badass noemen, en dat is nog een understatement!

Laat een reactie achter