Wanneer je de straat op gaat met 4 miljoen dure sneakers zou ik me ernstig zorgen maken bij ieder vuiltje. Je kan natuurlijk ook een paar bewakers inhuren om de duurste sneakers ter wereld te bewaken. Naast de duurste schoenen van Nick Cannon t.w.v. 1,6 miljoen, doen deze sneakers er een schepje bovenop met een waarde van maar liefst 4 miljoen! Dus mocht je nog wat geld over hebben… sla je slag! 

New Yorks lifestyle-merk Bicion en sneaker designer Dan Gamache van Mache Custom Kicks hebben zojuist de duurste sneakers ter wereld aangekondigd. Zij staan bekend om zijn waardevolle en luxe producten. De sneakers kosten maar liefst 4 miljoen en heten ook wel ‘Fire Monkey’.

De sneaker zit vol met honderden juwelen, op maat gemaakte witte diamantstukken en blauwe saffieren met 18k goud. De sneaker is gemaakt met behulp van sieraden ingenieurs. Op de sneakers zijn oogverblinding blauwe, witte en goudkleurige kleuren in een bloemenpatroon te zien.

De duurste ter wereld sneakers zijn onthuld in New York City en de opbrengst van de verkoop zal worden gegeven aan Soles4Souls, een non-profit organisatie zonder winstoogmerk, die zich inzet voor armoedebestrijding door het verzamelen en verkopen van schoenen en kleren.

Dus wanneer een paar rijkelui in de duurste sneakers ter wereld stappen,  helpen zij tegelijkertijd ook miljoenen mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld die zonder schoenen door het leven gaan.

Laat een reactie achter