Ooit afgevraagd hoe rijke lui en vooral miljardairs hun geld uitgeven? Bij een levensstijl van een miljardair en beroemdheden zie je vaak fancy auto’s, telefoons vol met diamanten en 5 sterren vakanties voor buitengewone prijze die je mond doen openvallen. Als je dacht dat je iets duurs had gezien, lees dan de top 6 duurste spullen hieronder maar eens van Grandlife!

1. De duurste telefoon

Een 26-karaat zwarte diep-gesneden diamant als de thuisknop van je iPhone, dat heeft de iPhone Black Diamond-editie van Stuart Hughes. Deze prijs van de telefoon is maar liefst 13.7 miljoen euro en is daardoor de duurste telefoon ter wereld. Het toestel is verder voorzien van 600 edelstenen, waarvan 53 in het Apple-logo zijn geplaatst.

2. De duurste handtas

Een vrouw kan haar rijkdom letterlijk om haar arm hangen met de duurste handtas te wereld. Gecertificeerd door het Guinness Book of World Records, is de Mouawad 1001 Nights Diamond handtas €3,1 miljoen waard. Deze unieke hartvormige tas bestaat uit 18 karaat goud en is versierd met 56 roze diamanten, 105 gele diamanten en 4.356 kleurloze diamanten. Welke vrouw wil nou niet zo’n handtas kopen?!

3. De duurste schoenen

Nick Cannon van America’s Got Talent droeg tijdens de show de meest waardevolle schoenen ter wereld. Deze schitterende Tom Ford-schoenen zijn maar lieft €1.6 miljoen waard en ontworpen door Jason Arasheben. De schoenen zijn bekleed met 14.000 witte diamanten met een totale karaat gewicht van 340 karaat!

4. Het duurste internet domein

Het kopen van domeinen met exclusieve namen en vervolgens verkopen voor een hogere prijs is een echte baan geworden voor sommige. In deze categorie breekt seks het record aangezien Sex.com in het Guinness Book of World Records staat als het duurste domein ter wereld. Het domein is namelijk verkocht door Escom LLCto Clover Holdings Ltd voor €10.800.000!

5. De duurste stof

Bij 100 miljard dollar per milligram is antimaterie de duurste stof op aarde. Antimaterie wordt gebruikt als brandstof voor interplanetaire of interstellaire reizen. De futuristische brandstof wordt beschouwd als ideaal voor ruimtevaart, aangezien alle massa in materie omgezet kan worden in energie.

6. De duurste auto

De Ferrari 250 GTO Racer uit 1963 is officieel de duurste auto ter wereld voor maar liefst 43 miljoen euro. De auto wordt beschouwd als de Mona Lisa in de autoindustrie. De Ferrari 250 GTO is verkocht aan onbekende koper door Greenwich, Connecticut-collector Paul Pappalardo.

Laat een reactie achter