Als je ooit interesse had in een thuis dat ooit bewoond was door John F. Kennedy, John Jacob Astor, the Duke en Duchess of Windsor, dan kan je nu je kans pakken! De Astor Suite in New Yorks beroemde Plaza Hotel, die door bovengenoemde wereldberoemde mensen druk bezocht werd, staat nu te koop voor maar liefst $55 miljoen!

De Astor Suite is ontworpen door Interior Architect SR Gambrel. Het appartement in Manhatten (New York) komt met 3 slaapkamers die in een moderne New York style zijn ingericht in combinatie met een klassieke style.

Elk van de luxueuze kamers beschikt verder over handgetekende, 14ft hoge gipsplafonds, prachtige houten lambrisering, hand gehamerde leermuren en sierlijke marmeren open haarden. Niet heel verkeerd toch?

De eigentijdse suite, die momenteel eigendom is van de oprichter van Esprit en voormalig CEO Jürgen Friedrich, is het resultaat van een renovatie van meer dan een miljoen dollar. De gerenoveerde versie is ook uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een HVAC-systeem met een luchtbevochtiger en een Savant-controlesysteem.

Fredrich had in 2007 de suite gekocht voor $25 miljoen. Hij probeerde het voor een ​​jaar om het appartement voor 55 miljoen dollar te verkopen. Helaas slaagde hij daar niet in en haalde het in 2009 van de markt af. Het is echter vandaag weer op de verkooplijst en is deze paradijs in Newyork op zoek naar haar nieuwe eigenaar.

De exclusieve Astor suite ligt op de vijfde verdieping en biedt een adembenemend uitzicht op zowel het Central Park als de Fifth Avenue. Als je wilt leven als een hedendaagse royalty, dan is dit het huis dat je moet bezitten! Heb je dan wel even $55 op de bank staan?

Source: Architecturaldigest

Laat een reactie achter