Als je niet weet wat je met 1 miljoen dollar moet doen en nog het beste uit je zomer wilt halen, dan kan het nieuwe Caribische uitje van VeryFirstTo.com de ideale oplossing zijn! Voor een week lang beschik je over een luxueus verblijf op Calala Island. Bij de deal beschik je over een luxe privé-eiland resort gelegen net buiten de kust van Nicaragua. Er kunnen maximaal 10 gasten terecht en er zijn 4 luxe villa’s ter beschikking.

De reis begint met een luxueuze vliegtocht naar Nicaragua via een privé jet van Embraer Legacy vanuit een Amerikaanse stad, die je in principe naar elk deel van de wereld kan brengen. Vervolgens brengen twee helikopters gasten van de privé jet zijn landingsplaats naar het privé-eiland. VeryFirstTo meldt ook dat er een non-fly zone regel geldt rond het eiland (exclusief de helikopters die de gasten brengen) om maximale privacy te waarborgen.

Er is een scala aan activiteiten beschikbaar voor gasten, van scuba duiken tot schat zoeken. De schatkist zit vol met gouden staven en munten die tenminste $150.000 waard zijn. Ook kan je kaviaar proeven en aan een masterclass koken meedoen. Ook is er de mogelijkheid om op vis reis te gaan waarbij vis die door de gasten gevangen wordt, gebruikt zal worden door de Itamae Sushi-chef van het eiland om verse sahimi en maki sushi te bereiden.

Gasten hebben zelfs de mogelijkheid om hun eigen sigaar te ontwerpen, die kort na de reis geproduceerd en gepresenteerd wordt. Nicaragua’s wereldklasse sigarenmaker, Joya de Nicaragua, stuurt een expert team naar Calala Island om de gasten te helpen hun perfecte sigarenmix te vinden. De gasten krijgen kort na hun verblijf 20 dozen van de zelf ontworpen sigaren.

Andere hoogtepunten die waard zijn om te vermelden is de onbeperkte mogelijkheid aan fijne wijnen en Dom Pérignon champagne, een 12 gangen galadiner voor alle 10 gasten, bereid door Calala’s Executive Chef, een Hollywood-videograaf en professionele fotograaf om zo veel (of juist niet) vast te leggen. Daarnaast wordt er $100.000 van het bedrag gedoneerd om een Nicaraguaanse school te bouwen. De gasten hebben zelfs nog inbreng over het ontwerp en de inrichting van het gebouw. Het gebouw wordt dan ook naar de gasten vernoemd.

Check de beelden hieronder voor nog een extra portie luxe.

Via: Hellomagazine

Laat een reactie achter