E-sigaretten bieden vijf belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele sigaretten:

1. Veel goedkoper

Je bent met de E-sigaretten van Smokesmarter een stuk goedkoper uit in vergelijking met normale sigaretten. Je kunt daarom beter e-liquid kopen op het internet, dan een pakje sigaretten bij het tankstation. Je schijnt met een flesje e-liquid makkelijk 3 weken te kunnen doen, wat overigens niet eens duurder is dan een pakje sigaretten.

2. Geen verbranding, rook, teer of as

Traditionele sigaretten bevatten veel chemicaliën en toxines, waaronder cyanide. De schadelijke effecten van roken komen niet alleen van de tabak of de nicotine zelf, maar ook van de rook die ontstaat door het verbranden van de tabak.

vrouw-e-sigaret

Ter vergelijking bevatten e-liquids en cartridges vijf hoofdingrediënten, die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie: nicotine, water, plantaardige glycol (gebruikt in voedsel en een product van de kokosnoot, soja of palmolie), propyleenglycol (dat ook wordt gebruikt voor zuiveren van lucht) en aroma’s. Het belangrijkste is, omdat je geen tabak verbrandt, dat er ook geen schadelijke rook en geen teer is.

3. Je kunt bijna overal roken

Tegenwoordig mag je in pubs, bars, casino’s, het openbaar vervoer, sportgelegenheden, muziekarena’s, hotelkamers en de huizen van veel vrienden niet meer roken. Maar het roken van E-sigaretten is nergens verboden! Geniet van de vrijheid om dus bijna overal te kunnen roken.

 4. Geen nare geur en je eten smaakt ook beter

E-liquids zijn geparfumeerd, zodat je, wanneer je al je zintuigen verdooft, geniet van een authentieke en realistische rookervaring. Maar de geur verdwijnt onmiddellijk en laat geen nare geur achter in je kleren. Het gevolg is dat je reukvermogen weer tot leven komt en het grootste voordeel daarvan is waarschijnlijk wel dat je eten aanzienlijk beter smaakt.

5. Met verschillende sterktes kun je gemakkelijk de nicotine-inname controleren of verminderen

  • Verander de sterkte overdag – bijvoorbeeld een mildere stand in de ochtend vermindert je verlangen om de rest van de dag te roken.
  • Verander de sterkte voor verschillende gelegenheden – zet hem bijvoorbeeld het grootste deel van de tijd op een gemiddelde sterkte en een krachtige sterkte voor speciale gelegenheden zoals feestjes en bezoekjes aan de kroeg.
  • Verminder in de loop van de tijd de sterkte – E-sigaretten kunnen je helpen te stoppen met roken door langzaam de sterkte van de nicotine af te bouwen.

Laat een reactie achter