Zo af en toe komen we een Nederlands merk tegen dat indruk op ons maakt. Éen van die merken is Eauk dat nicheparfums maakt die tot de verbeelding spreken. Wat ons betreft een aanrader als je eens iets wilt dragen wat verder gaat dan de meer “geeikte” geuren…

De geur van stormachtige oceanen en helse woestijnovergangen. De geur van de frisse kruiden en specerijen die de avonturiers van toen mee terugbrachten. Geuren die symbool staan voor wilskracht en elegantie. Eauk basseerde hier de eerste twee geuren op, een elegante en een stoutmoedige geur.

“The wind rises. Time to set sail again.

Forget about the naysayers and prepare yourself to push further.

Imagine the boundless possibilities available to you.”

Pomander van Eauk is vernoemd naar een bolvormig sierraad uitde 17e eeuw en combineert tinten van leer, peper en vanille. Allemaal klassieke ingrediënten die zijn vermengd tot een moderne en elegante geur die is gevormd tot een geurblend die de moderne man een elegante signatuur geeft.

Barreur, de tweede geur van Eauk is zelfs nog iets meer uitgesproken en specifiek bedoeld voor de “rebel gentleman”. Het is de geur van een man die zwaardvechtend op het dek van een schip staat, maar ook de geur van een man die zijn stem durft te verheffen in de directiekamer. Kortom, een geur voor de man die weet wat hij wil en niet bang is om tegen de stroom in te zwemmen. Kenmerkend aan Barreur is de mix van saffraan, cacao, zouten uit de zee, een lichte musk en verassend frisse amber. Deze blend leidt tot een stoutmoedig parfum dat heerlijk lang blijft hangen en zwoel opdroogt.

eauk parfum barreur

Het toffe van Eauk?

Het is, zoals gezegd, een volledig Nederlands merk! De mannen erachter hebben met een duidelijke visie iets heel tofs op de markt gezet. En alles is tot in de puntjes doorgedacht. Van de bijzondere geuren tot de ingegraveerde dop en luxe houten doos waar de geuren in geleverd worden. De parfums van Eauk mogen er wezen! Het zijn mooie ronde en elegante parfums met een elegant, maar tegelijkertijd stoutmoedig, randje. Geuren die zeker niet misstaan in de garderobe van een zelfverzekerde man die niet bang is om zijn authenticiteit kracht bij wil zetten.

Je vindt de geuren van Eauk overigens niet als stofvangers in een Duty Free Shop of “standaard” parfumerie. Eauk is ontwikkeld vanuit een verhaal terwijl bij vele andere geuren er juist een verhaal is ontwikkeld. Mocht je nog op zoek zijn naar een echt goede geur…kijk eens op eauk.nl

Laat een reactie achter