Altijd al je eigen eiland willen bezitten? Dan heb je nu de kans. Als jij net zoals John Malone, Richard Branson, Leonardo di Caprio, Julia Roberts, Johnny Depp en vele anderen ook een privé-eiland wilt hebben, dan hebben wij een paar opties.

Een bounty eiland voor een aantrekkelijke prijs

Je zou zeggen dat de vraagprijs van een privé-eiland altijd zwaar in de miljoenen loopt, maar dat hoeft helemaal niet. Er zijn genoeg bounty eilandjes die binnen handbereik liggen en die minder dan een miljoen euro kosten. Natuurlijk hangt alles af van de locatie van het eiland, hoe groot het eiland is en of er al wat gebouwd is.

Wat krijg je ervoor?

Alleen het eiland kopen is natuurlijk ook goedkoper. De echte kosten komen eigenlijk daarna pas. Je kunt niet net zoals hier een villa kopen, de energie vergelijken en aansluiten, inrichten en genieten maar. Op zo’n eiland is niet altijd een woonplek, energie, drinkwater en afvoermogelijkheden, vaak moeten hier nog voorzieningen voor getroffen worden. Toch zijn er wel een paar leuke opties voor schitterende plekjes voor relatief weinig geld.

Centraal Amerika

filipijnen

Zo ligt er voor de kust van Centraal Amerika het eiland Wild Cane Key. Dit eiland is te koop voor ongeveer 347.000 euro, een bedrag waar je hier in Nederland ook een huis voor koopt. Je kunt op meerdere plekken op het eiland bouwen en met je helikopter of je boot zit je er zo.

Bahama’s

In de Bahama’s ligt het privé eiland Swains Cay Andros en hier staat al een bungalow op met twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Voor 506.000 euro is het eiland met de bungalow voor jou.

Stille Oceaan

In de zuidelijke Stille Oceaan ligt het Nuku Drau Island, vlakbij Fiji. Hier kun je heerlijk snorkelen, duiken en vissen. Ook Tahifehifa bij de eilandengroep Tonga is echt een klein paradijsje met een schitterend wit strand. Op dit strand kun je al liggen voor 300.000 euro.

Nicaragua

eigen-eiland

Cayo Iguana ligt voor de kust van Nicaragua. Het is een mooi eiland met een huis met drie slaapkamers en twee badkamers en voor slechts 722.000 euro is het allemaal van jou.

Een kavel bij Fiji

Wil geen heel eiland maar slechts een kavel op een eiland? Dan is misschien het eiland Mavuba bij Fiji wel een optie. Hier kun je kavels kopen in een prijsklasse tussen de 72.000 en 120.000 euro.

Belize

Lekker snorkelen, duiken, vissen, kajakken en surfen bij je eigen eiland? Vlakbij Belize ligt een eiland waar het allemaal kan. Het staat te koop voor slechts 217.000 euro.

Alaska

Ben je niet zo van de tropische temperaturen? Dan is misschien dit eilandje in de buurt van Alaska wat voor jou. Je kunt op dit eiland op meerdere plekken een huis bouwen. En als je graag vist op krab, mosselen en garnalen zit je hier helemaal goed. De prijs van het eiland is slechts 286.000 euro.

Laat een reactie achter