Ga naar eens naar een park of loop door een straat en je zult mensen van alle leeftijden op elektrische scooters zien. Deze voertuigen zijn meer dan alleen een ander vervoermiddel. In de afgelopen jaren zijn ze een populaire keuze voor tieners en volwassenen geworden. Rijden op een elektrische scooter is leuk, veilig en opwindend. Het is ook een goede manier om te ontspannen na een zware dag op het werk door een rit te maken door de natuur. Geen gebrom, geen afleiding, heerlijk!

Heb je echt een elektrische scooter nodig?

blitss elektrische scooter

Credits: Blitss

Tegenwoordig worden ze door iedereen gebruikt, van jonge professionals tot senioren en zelfs mensen met een handicap. Dit heeft een reden. Ze zijn voordelig, praktisch en visueel aantrekkelijk. Bovendien gebruiken elektrische scooters geen brandstof om te kunnen rijden en is het tot wel 10x zo goedkoop ten opzichte van een benzinescooter per gereden kilometer. Dit maakt ze ideaal voor diegenen die het milieu willen beschermen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Bovendien zijn er steeds meer betaalbare uitvoeringen die kwalitatief goed zijn.

Mensen die 16 jaar zijn of ouder kunnen profiteren van het rijden op een elektrische scooter. Waarom zou je geld betalen voor het openbaar vervoer of een taxi wanneer je op je scooter kunt rijden? In vergelijking met traditionele scooters zijn ze goedkoper en gemakkelijker te onderhouden. Het rijden op een elektrische scooter geeft zoveel rust en comfort dat degene die deze ervaring hebben opgedaan eigenlijk nooit meer anders willen.

Wat zijn de voordelen?

meisje op elektrische scooter blitss

Credits: Blitss

  1. Het is hip om een elektrische scooter te rijden

Buiten het feit dat het rijden op een e-scooter veel fijner aanvoelt dan een ouderwetse scooter, maak je tegenwoordig indruk op zo’n fijn en nieuw vervoermiddel. Mensen staren je aan alsof ze water zien branden. Zeker nu elektrische scooters nog minder worden verkocht dan benzinescooters kan jij dus zeker indruk maken. De mensen die op een elektrische scooter rijden dragen echt 

  1. Gaan lang mee

Elektrische scooters vereisen weinig onderhoud, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatige controles en reparaties. Ze zijn eenvoudig te monteren en kunnen jaren meegaan. Je hoeft slechts om de paar maanden de batterijen te vervangen. In vergelijking met andere voertuigen kunnen elektrische scooters dagelijks worden gebruikt en ze zullen nog steeds goed presteren.

  1. Kostenbesparend

De kostenbesparingen, die samenhangen met het rijden op een elektrische scooter, moeten reden genoeg voor je zijn om naar een winkel te gaan en er ook een te kopen. Zo kan je voor 30 eurocent al gauw zo’n 60 kilometer rijden. Er zijn dan ook genoeg modellen waar je de accu als een koffertje mee je huis in neemt en aan een normaal stopcontact kan opladen. Betaal geen parkeerkosten, die je met een auto wel zult hebben. Een scooter bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd die je kwijt bent voor het zoeken naar een parkeerplek of de eindeloze rij auto’s die voor jou op het stoplicht staan te wachten.

Check Blitss eens als je naar betaalbare modellen op zoek bent van hoge kwaliteit. De aankoopprijs van een Blitss Windmill is enorm schappelijk en met het Blitss Heart abonnement heb je gegarandeerd altijd een werkende accu en garantie en service op alle onderdelen. Hiermee nemen zij alle vraagtekens die je nog hebt bij een elektrische scooter volledig weg! Klinkt goed, toch?

Laat een reactie achter