Bij de Pebble Beach Concours d’Elegance heeft Mercedes het Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet geïntroduceerd. De Maybach is een tweepersoons-cabriolet met een elegant design en straalt een en al luxe uit. De Duitse autofabrikant Mercedes heeft de Maybach geïntroduceerd als submerk.

Dit is niet bepaald een geschikte auto voor iemand die een kleine ruimte wil maximaliseren. Ondanks het een tweepersoons auto is, heeft de Maybach namelijk een lengte van bijna 6 meter. De Maybach is ontworpen als elektronische auto. Het Vision-aandrijfsysteem heeft een vermogen van 550 kW (750 pk) en de batterij zorgt voor een bereik van meer dan 500 km volgens de NEDC. De auto kan binnen vier seconden van 0-100 kilometer per uur versnellen en de hoogste snelheid kan elektronisch bereikt worden tot 250 kilometer per uur.

De Nautical Blue Metallic exterieur maakt de auto nog net even een stukje duurder dankzij de 24-inch wielen met 26 spaken en een roze-gouden midden slot. De radiatorrooster met 25 verticale lamellen moet een nieuw kenmerk zijn van het merk.

Het interieur bevat een tweespaak stuurwiel, futuristische verlichtingseffecten, exclusief leer en hout met aluminium accenten.

Via: Designboom

Laat een reactie achter